מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מתעניינת בעגלת מוצי נקסורוני26/07/2017
הי
רציתי לשאול את דעתך לגבי טיולון מוצי נקסו. מלבד זה שהוא לא דו כיווני ואני יודעת שאתה ממליץ על כך. לגבי שאר הפרמטרים. כמו בולמי זעזועים, נוחות לתינוק, גב קשיח? שכיבה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר27/07/2017שלום רוני,
הכל ברמה סבירה, הגב סביר אבל זהו מנגנון שרוך והייתי ממליץ להוסיף מזרן איכותי, שכיבה כמעט מלאה שזה בסדר, בולמי זעזועים סבירים, גלגלים סבירים, קיפול יחסית נוח ולא הכי קומפקטי.
בסגנון שלה לדעתי ביבה טאי טאי או איי.בי.סי דיזיין מינט נותנים תמורה טובה יותר למרות שגם בהם הגב עם שרוך אבל זה מנגנון שחוסך המון משקל לטיולון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי שיש למוצי שרוך שעוטף אבל הכסא יורד עם כפתור לחיץ,
רוני28/07/2017ומה שמפריע לי בטאי טאי זה שכמו הגוגר שהמושב זה קרטון מתנדנד . המינט היא גם קרטון מתנדנד ?
אני אשמח להמלצה על טיולון שהמושב קשיח ושהתינוק לא יושב מעוך ( ככה מרגיש לי עם כל הטיולונים שהם לא מושב ממש כמו הגוגר ) ושבצידי הראש יש אוזניים קצת שאם התינוק נשען עם הראש על הצד זה לא על ניילון גמיש . יש דבר כזה . אין תקציב . תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר28/07/2017שלום רוני,
המינט דומה בסגנון לג'וגר ולטאי טאי.
הבעיה במנגנון שרוך היא לא הורדת המצבים שנעשית די בקלות אלא הרמת המצבים משכיבה לישיבה.
בעיקרון טיולונים עם אוזניים עושים בעיקר פג בדגמי הפליקו מיני או הSI אבל הן פחות נוחות מבחינת ניידות בהשוואה לטיולונים שהזכרנו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה . באמת הסתכלתי על פג פרגו וראיתי שהם נדיבים עם האוזניים בצדדים .
רוני29/07/2017עניין אותי דגם פליקו p3. האם ממליץ ? מבחינת בולמים , גב , וכו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר29/07/2017שלום רוני,
לדעתי בתור טיולון הsi הוא המוצלח ביותר מבחינת יכולת ניוד ובולמי זעזועים כמו כן הP3 כבדה משמעותית מהSI.
הגב בP3 טיפה נח יותר ויש 4 מצבים לעומת 3 וגם יותר נח לשנות אבל בכל זאת המטרה היא לרכוש טיולון והP3 היא יותר עגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מחר אקפוץ לטוילנד לבדוק
רוני29/07/2017את הדגמים . אם הp3 דו כיוונית הייתי מעדיפה לקחת אותה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר30/07/2017שלום רוני,
היא חד כיוונית. יש פליקו סוויץ איזי דרייב שהיא דו כיוונית אבל כבדה עוד יותר ומאוד מסורבלת בתפעול, בקיפול ובניוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)