מתעניינת בעגלת מוצי נקסו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתעניינת בעגלת מוצי נקסו
    רוני
    26/07/2017

הי
    רציתי לשאול את דעתך לגבי טיולון מוצי נקסו. מלבד זה שהוא לא דו כיווני ואני יודעת שאתה ממליץ על כך. לגבי שאר הפרמטרים. כמו בולמי זעזועים, נוחות לתינוק, גב קשיח? שכיבה ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתעניינת בעגלת מוצי נקסו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    27/07/2017

שלום רוני,

הכל ברמה סבירה, הגב סביר אבל זהו מנגנון שרוך והייתי ממליץ להוסיף מזרן איכותי, שכיבה כמעט מלאה שזה בסדר, בולמי זעזועים סבירים, גלגלים סבירים, קיפול יחסית נוח ולא הכי קומפקטי.
    בסגנון שלה לדעתי ביבה טאי טאי או איי.בי.סי דיזיין מינט נותנים תמורה טובה יותר למרות שגם בהם הגב עם שרוך אבל זה מנגנון שחוסך המון משקל לטיולון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראיתי שיש למוצי שרוך שעוטף אבל הכסא יורד עם כפתור לחיץ,

רוני
    28/07/2017

ומה שמפריע לי בטאי טאי זה שכמו הגוגר שהמושב זה קרטון מתנדנד . המינט היא גם קרטון מתנדנד ?
    אני אשמח להמלצה על טיולון שהמושב קשיח ושהתינוק לא יושב מעוך ( ככה מרגיש לי עם כל הטיולונים שהם לא מושב ממש כמו הגוגר ) ושבצידי הראש יש אוזניים קצת שאם התינוק נשען עם הראש על הצד זה לא על ניילון גמיש . יש דבר כזה . אין תקציב . תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/07/2017

שלום רוני,

המינט דומה בסגנון לג'וגר ולטאי טאי.
    הבעיה במנגנון שרוך היא לא הורדת המצבים שנעשית די בקלות אלא הרמת המצבים משכיבה לישיבה.
    בעיקרון טיולונים עם אוזניים עושים בעיקר פג בדגמי הפליקו מיני או הSI אבל הן פחות נוחות מבחינת ניידות בהשוואה לטיולונים שהזכרנו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה . באמת הסתכלתי על פג פרגו וראיתי שהם נדיבים עם האוזניים בצדדים .

רוני
    29/07/2017

עניין אותי דגם פליקו p3. האם ממליץ ? מבחינת בולמים , גב , וכו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/07/2017

שלום רוני,

לדעתי בתור טיולון הsi הוא המוצלח ביותר מבחינת יכולת ניוד ובולמי זעזועים כמו כן הP3 כבדה משמעותית מהSI.
    הגב בP3 טיפה נח יותר ויש 4 מצבים לעומת 3 וגם יותר נח לשנות אבל בכל זאת המטרה היא לרכוש טיולון והP3 היא יותר עגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה מחר אקפוץ לטוילנד לבדוק

רוני
    29/07/2017

את הדגמים . אם הp3 דו כיוונית הייתי מעדיפה לקחת אותה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/07/2017

שלום רוני,

היא חד כיוונית. יש פליקו סוויץ איזי דרייב שהיא דו כיוונית אבל כבדה עוד יותר ומאוד מסורבלת בתפעול, בקיפול ובניוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו