כיסא לתינוק בן 4 חודשים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא לתינוק בן 4 חודשים
    משה
    05/08/2017

שלום,
    חשבתי לקנות את ה-Chicco NextFit CX כי הוא הכסא המומלץ ביותר אבל מסתבר שאין לי שום אפשרות לחבר אותו לשילדה כי הרכב דיי ישן.

האם גם במידה והדרך היחידה שלי לחבר את הכסא תינוק הוא עם חגורת הרכב הכיסא הנ"ל הוא עדיין המומלץ ביותר?

האם כל מוכר בחנות ידע לחבר אותו כמו שצריך או שצריך לעשות את זה במקום מסויים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא לתינוק בן 4 חודשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    06/08/2017

שלום משה,

שאלה חשובה.
    את הנקסטפיט ניתן לחגור ללא איזופיקס עם חגורה אך מדובר בחגירה טיפה מסובכת. לדעתי ברייטקס מרתון שקיבל דירוג כמעט זהה לצ'יקו עדיף במקרה הזה.
    בארה"ב רוב ההורים חוגרים לבד, הם עושים זאת מצוין כי הם מקדישים כמה דקות לקרוא את חוברת ההוראות או לצפות בסרטון. למי שמתקשה ניתן לגשת לתחנת הכיבוי שם הכבאים מתודרכים בחגירת כסאות. בישראל בטרם לקחו על עצמם את ה"אחריות" ויש מתקינים מורשים של בטרם ולכן אם רוצים שחנות תתקין יש לבקש לראות שהמתקין מורשה בטרם, היום בחלק גדול מהחנויות כך הדבר אך לא בכולם.

אם תרצה המלצות איני יכול לפרסם כאן, תוכל לפנות אליי בדף הפייסבוק שלי: בייבי בוס.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו