התלבטות בבחירת עגלה משולבת

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בבחירת עגלה משולבת
    קרן אור
    07/08/2017

מבקשת המלצה על עגלה משולבת:
    שתענה לקריטריונים:
    1. יציבה חזקה ולא כבדה
    2. השימש בשטח שחלקו סלול וחלקו דרכי עפר.
    3. רכב עם תא מטען קטן
    4. לידת סתו.
    ראינו:joie כרום, סייבקס Beli Air 4,
    GracoEvo' Travel או טריאו
    biba taytay
    נשמח אם תחווה דעתך על כל אחד מהעגלות ותעמידם בהשוואה האחת לשניה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    07/08/2017

שלום קרן,

הגרקו בעייתית מאוד לדרך עפר כי היא ללא קפיצים. אם מוצאים גרקו איבו XT שכבר לא משווקת בארץ אז היא יותר בנויה לצרכים שלכם.
    הג'ואי טובה אך גם אצלה הקפיצים הם לא ברמה טובה והאמבטיה טיפה מתנדנדת יותר משאר העגלות ולכן בדרך עפר היא תהיה טיפה בעייתית לדעתי.
    הסייבקס גם סובלת מקפיצים קשים ולכן תהיה פחות יעילה לדרך עפר.
    טאי טאי כנ"ל לגבי קפיצים והמושב חד כיווני + שרוך שלדעתי תהיה נוחה לכם אבל לא לתינוק.

לצרכים שלך הייתי ממליץ לבדוק את איי.בי.סי דיזיין סלסה שעונה על הכל, הקיפול טיפה גדול אבל נכנסת לרוב הרכבים ללא בעיה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

קרן אור
    08/08/2017

קובי יקר,
    מוקירה את תשובתךמקצועית והמפורטת שעשתה סדר במגוון האפשרויות והפנתה את תשומת הלב למקומות שלא העלנו על הדעת.
    האם יש הבדל בג'ואי בין הדגמים, הבנו שנעשה שינוי מסוים
    בישום האמבטיה בין הדגם הקודם לנוכחי,שמיצב אותה טוב יותר וכן האם יש הבדל בגלגלים לאלו של הדגם הקודם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

קרן אור
    08/08/2017

השאלות הקודמות היו עבור בת שגרה בישוב, אני מתעניינת לגבי גם לגבי בת שגרה בעיר, האם התשובה לגבי העגלות תהיה שונה (במיוחד מצאה חן בעיניה הג'וי)?
    בתודה רבה ובהערכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/08/2017

שלום קרן

נעשו שינויים בדגמי הג'ואי, מהפידבקים שאני מקבל דווקא עדיין יש תלונות על האמבטיה. בסך הכל הרוב המכריע מרוצים ובתמורה למחיר לדעתי מדובר באחת העגלות הכי טובות שיש.
    אני חושב שלהורה עירוני היא מתאימה בהחלט וכפי שרשמתי פחות להורה שזקוק לעגלה שתתאים לשטח קשה יותר מדרך עירונית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו