מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מנשאים - מה מומלץ היום?אורלי08/08/2017
הי קובי,
לתינוק בן חודשיים, שוקל כ-4.5 ק"ג, אילו מנשאים מומלצים? מה חשוב לבדוק במנשא? (מעבר ללמדוד אותו עם התינוק כמובן).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר08/08/2017שלום אורלי,
בהחלט הכי חשוב למדוד.
לדעתי מנשאי וואן או ווי של בייבי ביורן (הוואן עדיף כי הוא מתקדם יותר), ארגו 360 או לילה בייבי הם המנשאים הכי נוחים ובריאותיים לתינוק. יש מנשאים יותר נוחים לכם אבל אני ממליץ עליהם רק מגיל חצי שנה או 4 חודשים אך לא לפני.
יש מנשאי קשירה שמאוד מומלצים לדעתי אך מצריכים לימוד.
כמובן לבדוק בכל אחד מהמנשאים שהבנתי עם התינוק ולהחליט מה הכי נח לשניכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדלים בין הדגמים ומנשא בד
אורלי08/08/2017תודה קובי, בהמשך לתשובתך, שמתי לב שתחת אותו דגם יש בד "רגיל" ודגם "אוורירי" - מה בעצם ההבדל? המפרטים מציינים (לפחות עבור הבייביביורן וואן) אותו הרכב בדים..
לגבי מנשאי בד - קיבלתי מתנה מנשא "צמד" שאינו מצריך קשירה - האם אתה מכיר את המנשא הזה? מה דעתך עליו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר09/08/2017שלום אורלי,
לגבי הבדלי בדים. אכן הבדים זהים פשוט יש דגמים בגימור רשתי שנקראים אייר ותפקידם לאפשר מעבר אוויר במנשא ובכך השהייה תהיה נעימה יותר בימים חמים ותצמצם הזעה. השתמשתי בשני הסוגים ולא חשתי הבדלים כך שאני בעד הגרסא הרגילה שלרוב זולה יותר.
לגבי מנשא צמד, לא מכיר יש מאות סוגים בשוק היות והמוצר לא מחויב בתקן כל אחד יכול לייצר, לייבא ולמכור.
אנחנו השתמשנו עם מילגה שהיה מצוין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-הבדלים בין הדגמים
אורלי11/08/2017הי קובי,
יש לנו בבית בייבי ביורן אוריג'ינל שהבנתי שלא מומלץ לגיל חודשיים כי לא מאפשר את הפישוק רגלי צפרדע,
לכן חשבנו להתחדש במנשא שמתאין לקטנטן.
מבין בייבי ביורן ONE וארגו 360, מה לדעתך הטוב יותר?
אמרו לנו בשילב שה ONE משמש עד גיל שנה בערך, האם נכון?
תודה, אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר12/08/2017שלום אורלי,
הוואן מתאים עד 18 ק"ג שזה גיל 4 בממוצע. בפועל די קשה לסחוב בו תינוק מעל גיל שנה כך שאני בטוח שזו הייתה הכוונה בשילב. גם אני פחות הייתי ממליץ עליו מעל גיל שנה כי לכך יש מנשאי גב יעודיים.
בינו לארגו, תלוי בעיקר בכם, שניהם מצויינים והדרך הכי טובה היא פשוט למדוד יחד עם התינוק, לטייל בחנות כמה דקות ולראות מה הכי נח לשניכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי שמדדתי כמה, הכי נוח היה לי עם מנשא של סטוקי, שהוא פחות מוכר
מממ14/08/2017הי, לאחר שאני הלכתי לבדוק, היה לי הכי נוח עם מנשא של סטוקי. הוא לא מאוד מוכר, אבל לי היה הכי נוח מכולם... יש לו גם שלב של מנשא גב, ולי היה הכי נוח, היום בת שנה ועדיין הולכת במנשא (כמובן פחות).
צריך ללכת ולבדוק עם התינוק מ הכי נוח לך ולו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מתלבטים- דגמי ארגו
אורלי16/08/2017הי קובי,
עוד לגבי דגמי ארגו אדפט ו- 360:
באדפט ניתן להשתמש מגיל לידה ועד 20 ק"ג ללא מתאם אך הוא לא מאפשר פנים החוצה, בעוד ה 360 נושא עד 15 ק"ג ומחייב מתאם לתינוק מתחת 5.5 ק"ג שלהבנתי מאוד מאוד חם איתו.
עד כמה מהותי מנשא המאפשר פנים החוצה? מאיזה גיל אפשר/מומלץ לשאת תינוק עם הפנים החוצה?
תודה, אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר18/08/2017שלום אורלי,
האדפט זהו הדגם החדש והמתקדם יותר אם היה לך נח יותר איתו אז לדעתי הוא עדיף. לדעתי פחות קריטי שהתינוק יהיה כלפי חוץ כי בשביל זה יש עגלה ובשלב שהם צריכים להיות כלפי חוץ הם כבר כבדים והשימוש במנשא פוחת או שכלל לא קיים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)