מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מתלבטת בין פג פרגו פופ אפ לבין בוגבו בי 5רעות08/08/2017
היי קובי אשמח לעזרתך מאחר ואני כבר מבולבלת. מתלבטת בין פג פרגו פופ אפ עם שלדה 51 לבין בוגבו בי 5 .
הצרכים שלי :
1. שהעגלה תהיה קלה ולא כבדה וקלה לקיפול (סובלת מכאבי גב ובקע בטני)
2. יש לנו רכב קטן (יונדאי I20)
3. עגלה יציבה שניתן לתלות עליה תיק
4. אני מאמינה שלרוב העגלה תשמש אותי באזור עירוני וטיול לפארקים בשכונה שהיא כרגע בתהליכי בניה (כלומר יש מקטעים ללא מדרכות אלא דרכים לא סלולות או עם אבנים, תוך שנה צפוי להיות בנוי).
5. סל עגלה גדול
שתי העגלות איכותיות מה שפחות אהבתי בפג זה שהיא כבדה, מאסיבית ויקרה מאוד, לצד זה אהבתי שמרגישה מאוד בטיחותית ויש בה כל מה שנראה לי חשוב בעגלה.
ובבוגבו פחות אהבתי שאין לה פגוש קדמי לתינוק, פתח הצצה בגגון ושנראה לי שלא יהיה אפשר לשים לה על הידית אחיזה תיק כי היא תיפול (תקן אותי אם אני טועה), לצד זה אהבתי שהיא קלה ממש ונוחה לקיפול ופתיחה ונכנסת ממש בקלות לרכב.
אשמח אם תוכל מניסיונך והידע הרב שלך להכיוון אותי איזה עגלה עדיפה?
וייתכן ושמתי דגש לדברים שוליים מאחר וזה ילד ראשון אשמח לעזרתך :)
רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/08/2017שלום רעות,
פחות או יותר ציינת את ההבדלים העיקריים. הבוגבו יותר נוחה להורה בגלל משקלה, גודל הקיפול וכו'. הפג כבדה יותר אבל מרווחת בהרבה ולכן תהיה הרבה יותר נוחה לתינוק. הניוד של שתיהן די זהה בעיר, לפג גלגלים גדולים יותר אבל לבי קפיצים טובים יותר ולכן הנוחות תהיה די דומה ולבי יהיה יתרון בעליה וירידה ממדרכות. הבי מתאימה לך יותר בשל הגב ולכן הנטיה להמליץ עליה. היא לא מושלמת אבל אף עגלה לא.
הפגוש לא קריטי כי יש צעצועים כמו קשת עגלה שנותנים פתרון תחליפי טוב.
לגבי תיק, כל עגלה יכולה להתהפך, תלוי כמה מעמיסים את התינק. הסלים של שני הדגמים סבירים בהחלט כך שאפשר לאזן את המשקל בין התיק לסל והתינוק שבעגלה.
אם מורידים את בעיית הגב אז כפי שציינתי הפג לדעתי נוחה יותר לתינוק (בעיקר אם משדרגים לשלדת S51, מוסיפים מזרן לאמבטיה ומזרן קומפי קוש לטיולון). בלידת חורף יש יתרון עצום להבדלי הגודל באמבטיות של פג מול הבי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגבו
רעות09/08/2017היי, קודם כל תודה על המענה המהיר והמקצועי!
נראה לי שבאמת נלך על הבי5 ,
לגבי האמבטיה, בחנות הראו לי שמזרן אמבטיית הבוגבו נכנס ויושב בדיוק במידות של האמבטיית פג. זה היה אחרי שאמרתי למוכר שהאמבטיית בוגבו נראית לי קטנה...
ייתכן שבבי 5 האמבטיה גדולה יותר?
והאם אפשר להוסיף לאמבטיה של הבי5 גם מזרן שיהיה לו נוח יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר10/08/2017שלום רעות,
טריק של מוכרנים, הפג גדולה יותר. מניסיון לקוחות שהיו עם בי סיימו להשתמש באמבטיה באזור גיל 4 חודשים ובפג סביב החצי שנה.
לבי לא מומלץ להוסיף מזרן מעבר לזה המסופק עם העגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)