מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצות וטיפים לבחירה לילד שני מבחינת עגלהגל09/08/2017
קובי שלום,
אני מצפה לילד שני שיוללד בדצמבר יש לי עגלה שקנינו לילד הראשון של מאמס אנ פאפס דגם סולה.
אשמח לעזרה כיצד להיערך בהתאם עבור הילד הראשון שיהיה בן שנה ושמונה חודשים שהתינוק יוולד.מבחינת עגלה- עגלת תאומים/טיולון נוסף/טרמפיסט/האם קימים דברים שאולי אני לא מכירה
מה אתה ממליץ? אשמח להבהרה מה עלי לבחון ולבדוק. אציין שיש לנו אוטו עם פגש יחסית קטן (I20 יונדאי) שמכניסים את העגלה הקימת כבר אין כל כך עוד מקום לאיחסון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/08/2017שלום גל,
יש מספר פתרונות:
1. תינוק בן יומו במנשא והגדול עדיין בעגלה.
2. תינוק בן יומו בעגלה והגדול בטרמפיסט, יש 3 סוגי טרמפיסטים: 1. עמידה 2. עמידה עם חיבור מושב לישיבה. שניהם מתחברים לחלק האחורי של העגלה, היות ובסולה הידית לא מתארכת מוצרים מהסוגים שאלו יגרמו לך להיות רחוקה מידית האחיזה ויגרום לאי נוחות בהליכה. הם גם פחות נוחים בעליית מדרכות. 3. טרמפיסט באגי פוד, מושב שלם כמו של טיולון עם גלגל שמתחבר לצד העגלה. נוח יותר לתינוק ופחות לכם בתפעול והקיפול.
3. עגלת תאומים/אחים. קיימים 2 סוגים: 1 אחד ליד השני, המומלצת ביותר לדעתי היא בייבי מונסטרס.
2. רכבת, המומלצת ביותר לדעתי היא איי.בי.סי דיזיין זום.
שני העגלות שציינתי יקרות אך לדעתי שוות את ההשקעה מה גם שקל למכור אותן בעתיד כיד שניה. החיסרון שהן תופסות המון מקום ברכב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצות לטיולונים
גל11/08/2017קובי תודה רבה
האם תוכל להמליץ לי על טיולון בלבד לפעוט בן השנה ו 8 חודשים.
אני חושבת לקנות טילון יחסית פשוט וזול שלא תופס הרבה מקום בקיפול להכניס ברכבב.
אודה על המלצותיך מה כדאי.
והאם מבחינת תמיכה לגב עדין בגיל זה חשוב או אפשר להסתפק במשהו יחסית זול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר12/08/2017שלום גל,
לא הגדרת תקציב ולכן אני לא יודע עד כמה פשוט להמליץ.
בתקציב סביר (סביב ה- 600 ש"ח) אני ממליץ על לייטוואי 2 שנותן נוחות ניוד טובה, קיפול נח ויחסית קומפקטי גגון מצויין ומעקה.
לרוב אם לא בכל הטיולונים גם היקרים נוחות היא לא הצד החזק שלהם כי מעל גיל שנה הם יכולים להסתפק במעט תמיכה, מצד שני תמיד אפשר להוסיף מזרן קומפי קוש ולשדרג את התמיכה פי כמה לרמות של עגלות פאר אם לא מעבר לכך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולונים המלצות
גל13/08/2017קובי תודה על המענה
אשמח להמלצה לטיולנים בתקציב של עד 300 ש"ח
בנוסף מהיכן ניתן לרקוש את המזרון שצינת קומפי קוש
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר13/08/2017שלום גל,
המזרן נמכר ברוב החנויות למוצרי תינוקות וגם ברשת שילב.
בסכום של 300 ש"ח קשה לי להמליץ על משהו טוב. לדעתי אם מותחים את התקציב לאזור ה- 500 ש"ח טיולון טורנדו יתן מענה טוב מבחינת הצלללה, נוחות תפעול וקיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך טיולונים
גל14/08/2017קובי
ראיתי מספר טיולונים בתקציב של עד 400 ש"ח אשמח לדעת האם אתה ממליץ עליהם או לא בהשואה למה שהמלצת לי (טורנדו ולייטוואי 2 ) ומה הסיבות.
החברות שראיתי הינם:
- איזי ביבי
- אנטון
-לונדון ציקו
-אינפנטי דגם באגי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר14/08/2017שלום גל,
כולם פחות או יותר סבירים. הגגון לא ממש מצל טוב בהם פרט לאנטון. האיכות סבירה כאשר לדעתי הצ'יקו האיכותית והאמינה מבין כולם. ממליץ פשוט להושיב בהם תינוק, לטייל בחנות, לתפעל, לקפל ולהחליט מה נח לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)