מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה עבור הריון ראשוןיעל11/08/2017
היי,
ממש מרגישה שצריך להיות מומחה כדי לקנות עגלה.
אני בהריון ראשון, האחים שלי היו עם הפג והיו מרוצים חוץ מהעובדה שהיא עגלה כבדה.
עוד כמה חברות עם מאמז אנד פאפס.
אין לי כיוון ולא יודעת מה הדברים שחשוב לבחון.
רק חשוב לי לומר שאני 1.72 ובעלי 1.85 ולא בא לי לשבור את הגב וגם אמנם אין לנו מדרגות לעלות עם העגלה אבל חשוב לי שהיא תהיה פרקטית מבחינת קיפול ונוחות.
פתוחה להצעות :)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/08/2017שלום יעל,
לא צריך להיות מומחים, צריך להתאים את המוצר לאורח החיים שלכם. יש לקחת בחשבון שהוא ישתנה עם בוא התינוק אך רובו ישאר.
יש לקחת בחשבון סדר עדיפויות כאשר רצוי להחליט עד כמה אנחנו מוכנים לתת נוחות לתינוק על חשבון הנוחות שלנו או להפך. ככל שנוחות התינוק תהיה טובה יותר כך הנוחות שלנו תיפגע ולהפך. הדור של היום בוחר מתוך 100% נוחות לתינוק באזור 10-20% נוחות תינוק ביחס ל 80-90% נוחות עבורם.
לאחר שתעשו את ההחלטות האלו ותרשמו רשימת דירשות כמו נוחות ניוד, נוחות קיפול, משקל וכו' יהיה יותר קל לכוון.
נכון לעכשיו אני חושב שפג בוק עונה נכון לדרישות שלכם.
גם איי.בי.סי דיזיין סלסה מעולה כי היא גבוהה מאוד בעלת כושר ניוד מדהים ומשקלה סביר (9.9 ק"ג).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)