עגלה עבור הריון ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה עבור הריון ראשון
    יעל
    11/08/2017

היי,
    ממש מרגישה שצריך להיות מומחה כדי לקנות עגלה.
    אני בהריון ראשון, האחים שלי היו עם הפג והיו מרוצים חוץ מהעובדה שהיא עגלה כבדה.
    עוד כמה חברות עם מאמז אנד פאפס.
    אין לי כיוון ולא יודעת מה הדברים שחשוב לבחון.
    רק חשוב לי לומר שאני 1.72 ובעלי 1.85 ולא בא לי לשבור את הגב וגם אמנם אין לנו מדרגות לעלות עם העגלה אבל חשוב לי שהיא תהיה פרקטית מבחינת קיפול ונוחות.
    פתוחה להצעות :)
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה עבור הריון ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    12/08/2017

שלום יעל,

לא צריך להיות מומחים, צריך להתאים את המוצר לאורח החיים שלכם. יש לקחת בחשבון שהוא ישתנה עם בוא התינוק אך רובו ישאר.
    יש לקחת בחשבון סדר עדיפויות כאשר רצוי להחליט עד כמה אנחנו מוכנים לתת נוחות לתינוק על חשבון הנוחות שלנו או להפך. ככל שנוחות התינוק תהיה טובה יותר כך הנוחות שלנו תיפגע ולהפך. הדור של היום בוחר מתוך 100% נוחות לתינוק באזור 10-20% נוחות תינוק ביחס ל 80-90% נוחות עבורם.
    לאחר שתעשו את ההחלטות האלו ותרשמו רשימת דירשות כמו נוחות ניוד, נוחות קיפול, משקל וכו' יהיה יותר קל לכוון.

נכון לעכשיו אני חושב שפג בוק עונה נכון לדרישות שלכם.
    גם איי.בי.סי דיזיין סלסה מעולה כי היא גבוהה מאוד בעלת כושר ניוד מדהים ומשקלה סביר (9.9 ק"ג).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו