מתלבטת בין בוגבו למוצי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטת בין בוגבו למוצי
    אתי
    13/08/2017

שלום, מתלבטת נורא לגבי עגלה לילד ראשון. אני מאוד הייתי נעולה על הבוגבו בי 5 אבל במספר מקומות ניסו להוריד אותי ממנה כי האבטיה לא קשיחה ויחסית קטנה יותר ונאמר לי שגם אין תו תקן משהו שלא נשמע לי הגיוני בכלל! אודה לך אם תאמר לי את חוות דעתך לגבי הבי 5. התחלתי לחשוב לכיוון מוצי. מה עדיף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת בין בוגבו למוצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    14/08/2017

שלום אתי,

אין תו תקן!!! הזוי רמת השקרים שיש. בכל מקרה לאף עגלה אין תו תקן אלא אישור מכון התקנים אבל המטרה במה שאמרו לך הייתה למכור לך מוצר אחר על ידי החפשה בשקר של מוצר שרצית. ממליץ להתרחיק מהחנות שאמרה לך את זה.

הבי 5 עגלה קלה, נוחה לניוד ותפעול וכנ"ל לגבי הקיפול. כל העגלות בסגנון הזה סובלות מהעובדה שכדי לעשות עגלה קלה וקטנה היצרן מצמצם דברים כמו רוחב, גלגלים קטנים וכו' לכן אני אומר שהרוה מקבל אקסטרה נוחות ולדעתי זה בא על חשבון נוחות התינוק ולכן אתם צריכים להחליט מה סדר העדיפויות.
    במוצי מדובר בעגלה כבדה אבל מעגלה כבדה הייתי מצפה שתהיה מרווחת לתינוק אבל במוצי המשקל בעיקר נוסף לעיצוב המוצר ולכן אני פחות ממליץ כי לא תקבלו נוחות משודרגת לתינוק ובמקרה הזה הבי עדיפה בשל העובדה שתרוויחו נוחות לכם לפחות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אתי
    14/08/2017

תודה רבה! מה דעתך לגבי המאמס אנד פאפס? האם היא נחשבת מרווחת לתינוק? מבחינת האמבטיה, הדגם הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/08/2017

שלום אתי,

פחות ממליץ, האמבטיה צרה מאוד די דומה לבי בגודל. הגלגלים קטנים ולדעתי הם והקפיצים פחות איכותיים מאשר בבי.
    אם את רוצה דוגמא לעגלה מרווחת תבדקי את איי.בי.סי דיזיין סלסה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו