התלבטות בנוגע למושב בטיחות צ'יקו נקספיט

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בנוגע למושב בטיחות צ'יקו נקספיט
    אילה
    15/08/2017

קובי שלום,
    בני אוטוטו בן שנה והסלקל צפוף עליו. מקריאה בפורום הבנתי שאתה ממליץ על הנקספיט שהוא בעל הדירוג הבטיחותי הגבוה ביותר.
    כשהתייעצתי נאמר לי שהרצועות שלו קצרות/צפופות יחסית והוא נהיה צפוף אחרי לא הרבה זמן. האם ידוע לך משהו בנושא?
    כמו כן הומלץ לי על אוונפלו סימפוני וראיתי שהוא בעל דירוג בטיחותי נמוך יותר וגם הרבה יותר מסיבי משום שהוא משולב בוסטר. הבנתי שאתה לא ממליץ על משולב בוסטר. מדוע? בהנחה שהספייס ברכב זה עניין קריטי לו כרגע.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התיעצות בנוגע למושב בטיחות- תיקון

אילה
    15/08/2017

מצטערת על שגיאות הכתיב:)
    התכוונתי שעניין הספייס ברכב לא קריטי לנו כרגע...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/08/2017

שלום אילה,

הבת שלי בת 4+ ועדיין בנקסטפיט ואין בעיה עם הרצועות. כל עוד משתמשים נכון ומעלים את משענת הראש בהתאם לגובה הילד כך גם הרצועות מתארכות. זה נכון שהם צרות מכסא אחר אבל הן צריכות להיות צמודות לגוף הילד ולא להיות רפויות דבר שעלול לקרות ברצועות ארוכות שלא יעדכו כפי שצריך.
    גם לגבי צפיפות אין בעיה, הכרית הפנימית יוצאת כשצפוף וכפי שהסברתי משענת הראש עולה.
    כסא משולב בעייתי כי תינוק מגיל לידה הוא לא ילד בן 6 ואי אפשר לתכנן מוצר שיתאים מקצה לקצה ויהיה בטיחותי עבור 2 הקצוות. זו דעתי וכפי שראית מבחני הבטיחות די מראים זאת.
    מעבר לדירוגים המעולים לנקסטפיט ההמלצה גם מנסיון אישי ארוך טווח. אפשר גם לבדוק את ברייטקס מסדרת קליק טייט בדגמים מרתון או בולווארד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו