מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות לגבי שתי עגלותחן15/08/2017
היי קובי .
רצינו להתייעץ איתך לגבי 2 עגלות :
Abc salsa 4 שאנחנו מאוד אהבנו אותה
בנוסף קיבלנו המלצות על עגלת מאמס אנד פאפס אחרי בדיקה גילינו שיש לה המון דגמים אשמח לדעת איזה דגם שווה לסלסה 4
אנחנו גרים בבית פרטי בעלי גבוה גרים בעיר רכב קטן יחסית
אשמח לעזרה איזה דגם של מאמס אנד פאפס שווה לסלסה 4 ומה עדיף מבניהם
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר16/08/2017שלום חן,
לדעתי אף דגם לא שווה כי כל חברה מתמקדת ברעיון אחר.
איי.בי.סי דיזיין דוגלים בנוחות התינוק בעיקר + נוחות ניוד בעוד שמאמאס אנד פאפאס הלכו יותר לכיוון הפרקטי. הן לא נוחות לניוד פרט לדגם האוקרו החדש שהכי מקביל לסלסה.
החיסרון הגדול במאמאס אנד פאפאס הוא הגובה, הן מאוד נמוכות והאמבטיה והטיולון די צרים בטח שבהשוואה לאיי.בי.סי.
מצד שני האוקרו נוחה יותר לקיפול וטיפה קטנה יותר אבל שתיהן נכנסות בכל הרכבים.
אני אישית דוגל בדרך הגרמנית כמו איי.בי.סי דיזיין או הרטן שאני מייבא וזה נוחות התינוק קודמת לכל כי אנחנו בניגוד לתינוקות מסתגלים ומסתדרים ולאחר מכן נוחות הניוד כי 99% מהזמן אנו מתניידים עם העגלה ולא מקפלים אותה ולכן נטייתי הברורה היא לסלסה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבואן abc design
חן19/08/2017תודה על העזרה
בנוסף אשמח לדעתי מי היבואן של abc design ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר20/08/2017שלום חן,
היה למותג יבואן בעבר שסגר את החברה והמותג מיד עבר ליבואן אחר. היבואן החדש נקרא גלובל בייבי. טל. 9588874 - 09
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבואן
חן20/08/2017היי קובי
אשמח לדעת האם אתה היבואן של העגלה? והאם אתה משווק אותה או נותן המלצות אמיתיות לגביה? ללא אינטרס נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
איני היבואן, אני היבואן של המתחרה מגרמניה הרטן שלדעתי טובה יותר אבל גם יקרה יותר וכבדה יותר. אני כן אוהב מוצרים גרמניים בייחוד בתחום של העגלות. אני נוסע 3-4 פעמים בשנה לגרמניה ונפעם כל פעם מחדש לראות עם איזה עגלות ההורים שם מטיילים ועם איזה עגלות מטיילים כאן. אם שם חשובים להורה קודם כל נוחות ובטיחות התינוק, אחר כך נוחות הניוד וההליכה ורק בסוף הנוחות של ההורה עצמו בישראל זו בדיוק מראה הפוכה. המחשבה כאן היא קודם כל ההורה, לעיתים זה העיצוב, הפוזה, המותג וכו' הרבה לפני התינוק.
אם תשימי לב אין לי המלצות חותכות לגבי אף עגלה וההמלצות מגיעות לפי דרישות/תנאי השואל. הורה שמחפש מוצר קל וקיפול קטן למדרגות לא יקבל ממני המלצה על איי.בי.סי אלא על ארמדילו או בי וגם סייבקס מיוס. מי שמחפש מחיר יקבל המלצה על ג'ואי. מי שמחפש איכות ומוכן להשקיע גם כספית וגם לדעת שהמוצר יהיה מסורבל אמליץ על הרטן (מבלי אינטרס).
ולסיכום תמיד תראי שההמלצה שלי טרם הרכישה היא התנסות אישית: לטייל עם משקל בעגלה, לנסות לתפעל לבד, לקפל לבד, לבדוק ברכב וכו' ורק אז אם מתאים לרכוש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבואן
חן20/08/2017היי קובי
תודה על התשובה הכנה
אשמח לדעת אם יש ליבואן חנות למכירת עגלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
ליבואן הקודם הייתה חנות שנסגרה, לחדש אין. בכלל, לרוב היבואנים בישראל אין חנות או דרך של מכירה ישירה ללקוח ואלו שכן מוכרים לדוגמא: בוגבו או בבה קאר מוכרים במחיר המחירון המלא של המוצר לעומת האפשרות להוציא אחרי מיקוח הנחה בחנות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
חן26/08/2017חבת גלובל בייבי היו הבעלים של בייבי קלאב שנסגרה , כשבעצם אתה היית הבעלים של בייבי קלאב. עדיין אין קשר בינכם? האם ההמלצות על העגלה מגיעות מאינטרס אישי או מייעוץ מקצועי בלבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר27/08/2017שלום חן,
אני חושב שדי עניתי על השאלה בתשובות הקודמות.
התשובות הן מקצועיות ופרטניות כלפי השואל. כמובן שהן אינן מחייבות וכפי שרשמתי את הבדיקות אתם צריכים לעשות אם המוצר תואם את הצרכים שלכם. בבייבי קלאב עבדתי ונהלתי את החנות לתקופה קצרה. שוב זה לא משפיע על ההמלצה. אני מקווה שתמצאי מוצר תואם לצרכים שלך כי לדעתי את חולקת על ההמלצות שלי ולכן מיותר שאמשיך בהתכתבות הזו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)