התלבטות בין מספר עגלות לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין מספר עגלות לילד ראשון
    איב
    16/08/2017

היי קובי
    אחרי מסע מפרך בין כמה חנויות אני מתלבטת בין bebe confort elea האינגליזינה וסייבקס מיוס
    חשוב לי שהעגלה תתקפל קטן יחסית,תהיה קלה לי ונוחה לתינוק
    אשמח לעזרתך בין הדגמים הללו
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    18/08/2017

שלום איב,

לדעתי מבחינת נוחות האינגלזינה הכי נוחה באמבטיה, האלאה הכי נוחה בטיולון. המיוס הכי נוחה להורה מבחינת משקל וגודל קיפול.
    האלאה הכי נוחה ביכולת הניוד אבל גם הכי כבדה וגדולה בקיפול יחד עם הטיולון.
    תראי מה נכון לך יותר מבין היתרונות והחסרונות ותתנסו עם העגלות ותקבלו החלטה מה הכי מתאים לצרכים שלכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

איב
    18/08/2017

היי קובי תודה על העצות
    האם יש עוד עגלה בסגנון שאתה יכול להמליץ מהניסיון שלך?
    אשמח להכוונה נוספת
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/08/2017

שלום איב,

עגלות מהדור החדש של הקומפקטיות כמו בי 5, ארמדילו פליפ 2 או סייבקס מיוס עונות לדרישות שלך אך לדעתי הן מגיעות אם הרבה פשרות בנוחות בתינוק ובעיקר במרווח הפנים הצפוף בהן. הן סופר נוחות להורה אבל לי אישית חשובה נוחות התינוק אבל דור ההורים של היום מסתער עליהן כי הן קוסמות להורה חסר ניסיון עם קיפול קל וקטן, משקל נמוך וטרנדיות.
    לכן לדרישות שלך הן מתאימות אבל יש לקחת בחשבון את מה שרשמתי ולהחליט עד כמה אנחנו מוכנים להתפשר על נוחות התינוק עבור הנוחות שלנו או להפך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוחות התינוק חשובה מנוחות ההוקים

איב
    18/08/2017

היי קובי אנחנו מעדיפים להתפשר על הנוחות שלנו ולא על נוחות התינוק.. ממה שאתה כותב האלאה של בבה קונפורט האינגליזינה הן הבחירות הטובות לנוחיות התינוק..
    אשמח אם יש לך המלצה נוספת המתחשבת בעיקר בנוחות שלו .. את הבי 5 ראיתי והיא באמת לא הייתה נראית נוחה יחסית לתינוק
    מקווה שאני לא משגעת אותך
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/08/2017

שלום איב,

לדעתי האינגלזינה והאלאה נוחות יותר משאר הדגמים שציינת.
    אם מוכנים להתפשר על קיפול גדול אז לדעתי אינגליזנה קוואד עוד יותר נוחה לתינוק בזכות מושב מרווח יותר ומערכת קפיצים טובה יותר שתגרום לתינוק לחוש פחות רעידות מההליכה.
    כמובן שאם רוצים את שיא הנוחות לדעתי בעגלות הרטן שמיוצרות בגרמניה אין פשרות בנושא של נוחות ובטיחות התינוק.
    כמו כן איכות הקפיצים מעולה וזה נושא מאוד חשוב כפי שהסברתי בקוואד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרטן ללא סניפים בצפון

איב
    20/08/2017

שלום קובי
    ראיתי שלהרטן אין סניפים בצפון ולכן אין לי איך להתרשם ממנה.. חושבת שאלך לבחון את האלאה שוב או את הפג פרגו.. האינגליזינה קוואד כבדה לי ממש ואין לי יכולת להכניס אותה לרכב שלי
    האם יש דגמים נוספים מומלצים שאותם אוכל לראות ביותר רשתות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/08/2017

שלום איב,

אם התקשית עם האינגלזינה קוואד יהיה מיותר עבורך לראות את ההרטן. בצפון היא נמכרת רק בעפולה ברשת בייבי לאב.

לדעתי עדיף בהחלט להתמקד באלאה או בבוק של פג (עם שלדת S). ממליץ לשים בהן משקל של 9 ק"ג וללכת איתן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, לאחר מכן לתפעל לבד, לנסות לקפל לבד ולבדוק ברכב (עדיף עם טיולון מורכב על השלדה) ולקבל החלטה מושכלת מה עדיף לכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבה קאר

איב
    27/08/2017

היי קובי
    בסופו של דבר ראיתי את הבבה קאר דגם היפ הופ והוספתי אותה על הבבה קונפורט.. היא נראתה לי מסיבית יותר ונוחה הרבה יותר לתינוק.. האם זה נכון? נא עזרתך האם יש לה יתרונות נוספים או דברים שאני צריכה להזהר מהם בעגלה
    תודה איב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/08/2017

שלום איב,

באמבטיה ללא ספק הבבה קאר עדיפה. בטיולון שני הדגמים לדעתי מעולים אם כל לדעתי האלאה נוחה יותר לניוד. אם הולכים על סל קל תואם מבין 2 הדגמים הסל קל של האלאה טוב יותר לדעתי.
    אני ממליץ פשוט לשים בכל עגלה משקל של 9 ק"ג, לנסות לטייל איתן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה ולקבל רושם מה נוח יותר לניוד יומיומי. לאחר מכן תפעלו כל עגלה בנפרד (לחבר ולפרק אמבטיה, טיולון וסל קל אם מגיע, לנסות לחגור את הריתמות כאילו יש תינוק), לאחר מכן קפלו לבד עם הטיולון על העגלה ולבסוף בדקו ברכב. לאחר כל אלו אני בטוח שיהיו לכם התרשמויות של מה עדיף ונכון לכם יותר.

בברכה,
    לאחר כל אלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

איב
    27/08/2017

היי קובי
    לקחתי רק את העגלה עם האמבטיה והטיולון.. הסלקל לקחתי של סייבקס שהבנתי פה שהוא הכי טוב לרכב.. האם הבבה קאר ip op el תהיה לי טובה באיזור מגוריי שמלא בעליות וירידות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/08/2017

שלום איב,

לדעתי פחות תתאים, כפי שציינתי הבבה קאר פחות נוחות לניוד ובעיקר שלדת הEL שאין לה מערכת קפיצים טובה. אם בבה קאר עדיף ללכת על שלדת IP-OP EVO שיש לה מערכת קפיצים מתקדמת יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו