התניידות עם עגלת הרטן

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התניידות עם עגלת הרטן
    מתן
    16/08/2017

היי
    ראיתי שאתה ממליץ על עגלת ההרטן VIP
    אנחנו לא ניידים , ללא מעלית וככל הנראה נצטרך לעלות את האמבטיה והטיולון במדרגות (את השילדה ניתן לנעול בכניסה אך אין דלת ולא ניתן להשאיר גם את החלק העליון)
    כך שמצד אחד אין רכב והתינוק יהיה הרבה בעגלה וחשוב שהיא תהיה איכותית כמו ההרטן. מצד שני האם העגלה פרקטית עבורנו? כולל נסיעות באוטובוסים וכו'?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התניידות עם עגלת הרטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    18/08/2017

שלום מתן,

לצערי הפרקטיות מתנגשת עם נוחות התינוק תמיד.
    אין לי ספק שבהרטן תהיה נוחות התינוק הכי גבוהה בעיקר בשלב התינוק. להליכות היא מעולה ולאוטובוסים פחות כי הקיפול יחסית מסורבל ומצריך פירוק של טיולון אלא אם אפשר לעלות עם העגלה פתוחה.
    אני בעד נוחות התינוק ולכן ממליץ על הרטן ובעיקר לשהיות ארוכות בעגלות. עגלות נוחות לתחבורה ציבורית וקיפול הן בוגבו בי לדוגמא או סייבקס מיוס אבל יש כאן התפשרות גדולה על מרחב העגלה, זוויות השכיבה, הריפות ועוד. השאלה מה עדיף לכם?

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיפות

מתן
    18/08/2017

היי קובי
    רוב הזמן אשתי היא זו שתתנייד עם התינוק ולא חשבנו על לקפל את העגלה בעלייה לתחבורה ציבורית אלא לעלות עם העגלה כמו שהיא. החשש הוא שזה יהיה מסורבל מדי כי העגלה לא קלה.
    בנוסף, נשמח לדעת איזה סלקל מומלץ לעגלה הזו , בהתחשב בכך שבקושי יהיה לסלקל שימוש כי אנחנו לא ניידים (רק כשניקח את הרכב מההורים או משהו כזה)
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/08/2017

שלום מתן,

לדעתי בהרמה כעגלה פתוחה אפשר להסתדר, לרוב/תמיד יהיו כאלו שיעזרו להרימה בהגעת האוטובוס (מניסיון). גם עגלה קלה עם תינוק בתוכה תהיה קשה מאוד להרמה ככל שהתינוק יגדל ולדעתי זה מאוד קשה לביצוע ולכן זה לא רק חיסרון בהרטן.

לגבי סל קל, אני נוטה להמליץ רק על מוצר בטיחותי.
    מצד שני יהיה מיותר לשלם סכום גבוהה למוצר שישמש מעט.
    הייתי ממליץ על סייבקס אטון בייסיק או בי סייף איזי גו שקיבלו דירוגים טובים מאוד ומחירם יחסית סביר והם מתחברים גם להרטן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו