מאמס אנד פאפס ארמדילו פליפ

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מאמס אנד פאפס ארמדילו פליפ
    אור
    16/08/2017

היי קובי,
    הסתכלתי על עגלות, לידה ראשונה..
    מאוד מאוד חשוב לי עגלה קלה לקיפול וקלה במשקל.. כי אחרת התפעול יהיה לי מאוד קשה.

ראיתי את המאמס אנד פאפס ארמדילו פליפ tx, וממש ממש אהבתי אותה..
    קראתי שבשנה שעברה היה איזה בעיה בטיחותית בה, ובגלל זה הוציאו את הדגם החדש..
    רציתי לשמוע את דעתך בעיניין

דבר נוסף , הדבר היחיד שקצת הפריע לי בעגלה שמרגיש לי שהאמבטיה שלה לא גדולה במיוחד.. אבל היא מאוד נוחה, ואני מצליחה להרים אותה ביד אחת.

אשמח לשמוע את דעתך בעיניין..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    18/08/2017

שלום אור,

הדגם החדש לא בא בעקבות בעיות בדגם הראשון. בדור הראשון הבעיה טופלה ומאמאס אנד פאפאס הם קודם כל רשת חנויות ענק בבריטניה ואחר כך יצרן עגלות. בתור רשת יש להם יתרון על יצרנים אחרים והוא המידע שהם שואבים מהלקוחות ואחר כך מעבירים למחלקות הפיתוח.
    כל הדגמים שלהם הם למעשה אורבו 2, סולה 2, פליפ 2 וזה בא מהרבה סיבות שבראשן הלימוד והתלונות של הלקוחות ויישום השיפורים בדגמים החדשים ולכן אין חשש לא מהדור הראשון ובטח שלא מהשני.

האמבטיה קטנה וזה חיסרון גדול בעיקר בלידות חורף שבהן היא נחוצה אבל תהיה לא שימושית בשלבים מוקדמים.
    לגבי הרמה ביד אחת זה לא ממש משנה עם תינוק בפנים די קשה להרים גם בשתי ידיים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך..

אור
    19/08/2017

היי קובי, תודה רבה..

בהמשך לתגובתך, אני מיועדת ללדת בנובמבר, הילדה עם הערכות משקל צריכה להיות קטנה מהממוצע..
    האם לדעתך האמבטיה של הארמדילו תיהיה עבורי בעיה?

אני אמרתי שהיא קלה לי מאוד, כי כאשר ניסיתי להרים את האמבטיה של האינגליזינה לא הצלחתי להרים אותה בכלל..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/08/2017

שלום אור,

זה פחות קשור לגודל התינוק אלא ללבוש העבה שמלבישים בחורף. יצא לי לראות מקרים שבהם האמבטיה הספיקה רק לחודשיים בחורף ובמקרים שממש משכו רק עד 4 חודשים. אלו מקרים די ספורים ולא מספר מייצג אבל לדעתי הממוצע של 3 חודשים די הגיוני לגודל.

הבנתי כשאמרת שהיא קלה מול האינגלזינה והסברתי שזה קשור לגודל ובכל מקרה אמבטיה מרימים בשני ידיים וללא תינוק ולאחר לידה מה שקשה לך כעת יהיה משחק ילדים :)

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אור
    22/08/2017

היום הסתכלתי על הפאג פרגו דגם בוק .
    וגם על הדגם של הארובו של המאמס אנד פאפס ( הסגירה שלו נוחה יותר מהארמדילו..)

מה אתה ממליץ? מתלבטת בין שני הדגמים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/08/2017

שלום אור,

על הפג. האורבו בעלת גלגלים קטנים ולכן לא תהיה נוחה לניוד בעיקר כשיש משקל בתוכה. כמו כן גלגלים קטנים סובלים מבלאי גבוהה יותר לעומת גלגל גדול ועוד הגלגלים האחוריים באורבו מוברגים לשלדה ולא יושבים על לאגר ולכן כשנכנס חול ולכלכלוך (ונכנס הרבה) הניקוי שלהם יכול להעשות רק במעבדת השירות של היובאן בעוד שבפג, אורבו ורוב העגלות הגלגלים נשלפים בלחיצת כפתור.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אור
    22/08/2017

תודה רבה על הסבלנות והמענה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו