המלצה על עגלה לילד ראשון שמתאימה למגורים במושב

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלה לילד ראשון שמתאימה למגורים במושב
    קובי סופר
    17/08/2017

שלום קובי,
    נשמח להמלצה על עגלה לילד ראשון. מתגוררים במושב.
    עגלה שתהיה נוחה עבור התינוק כמובן, אך עם זאת גם לא כבדה ונוחה לקיפול.
    ראינו עד עכשיו את האויסטר, בייבי גוג'ר, מאמס אנד פאפס ומוצ'י אבל כמובן שנשמח לשמוע את דעתך על עגלה שתתאים לצרכים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    18/08/2017

שלום נופר,

למושב אני ממליץ על עגלות בעלות מערכת קפיצים טובה. בג'וגר לא רשמת דגם אבל אם זה סיטי מיני אין לה קפיצים בגלגלים האחוריים ולכן היא תהיה בעייתית לדעתי. המוצי די כבדה ולכן לא עונה לקריטריון המשקל. מאמאס אנד פאפאס הדגמים סבירים למושב תלוי בדגם, לדעתי האוקרו תתאים אבל היא כבדה ואני פחות ממליץ עליה. לגבי אויסטר תתאים למושב אבל קצת מסורבלת בקיפול.
    אני ממליץ לבדוק את דגם הסלסה של איי.בי.סי דייזיין שמעולה למושב בגלל גלגלים גדולים ומערכת קפיצים מעולה בעיקר למושב כי הקפיצים ממוקמים גבוהה ולא בגלגל ואז לא נהרסים ונשחקים מחול שנכנס בגלגלים. משקלה סביר 9.9 ק"ג.

שאר העגלות שעולות לי בראש כבדות ולכן אני לא יודע אם שווה להזכיר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה! עוד שאלה..

נופר
    18/08/2017

תודה רבה על המענה !
    נבדוק את האיי בי סי דיזיין עליו המלצת.
    בנוגע לאויסטר אני מניחה שאתה מתכוון לאויסטר 2, האם גם דגם הזירו יתאים למושב? על מה מבין הדגמים האלו היית ממליץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/08/2017

שלום נופר,

הזירו פחות תתאים למושב מה גם שהטיולון חד כיווני ואני פחות ממליץ על עגלות מסוג זה. מהדגמים שרשמתם כפי שרמתי האוקרו של מאמאס אנד פאפאס הכי תתאים אבל היא כבדה והטיולון והאמבטיה צרים לדעתי, כנ"ל גם לגבי המוצי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו