מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- קומה שלישית בלי מעליתקובי סופר19/08/2017
שלום קובי,
אנו מתלבטים בין שתי עגלות ללידה ראשונה...
אנחנו גרים בקומה שלישית בלי מעלית ככה שמאד חשוב לנו שיהיה משקל נוח וכן גלגלים חזקים לעליה והורדה במדרגות ושלא ישברו כתוצאה מזה.
חשוב לנו מאד גם הנוחות של התפעול כיוון שאנו מתניידים הרבה באוטובוסים שצריך לקפל לתא המטען...
אחרי מיליון סיבובים בחנויות אנחנו מתלבטים בין הבוגבו קמיליון 3 שהמשקל שלה יחסית בסדר אבל מצד שני שמענו שיש לה בעיה אורטופדית בגלל שהטיולון לא נשכב לגמרי וגם החלקי חילוף יקרים במקרה שהגלגלים יצטרכו תיקון, לבין המאמס פאפס אוקארו שהיא מושלמת בשבילנו חוץ מהמשקל...(על ארמדילו אמרו לנו שהגלגלים לא חזקים)
נשמח לשמוע את דעתך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר20/08/2017שלום ריקי,
אני לא אוהב שמספרים סיפורים בחנויות. נכון הגלגלים של האוקרו או הקימיליון טובים יותר משל הפליפ אבל אין בעיית חוזק בגלגלים בפליפ, החיסרון יהיה בנוחות הניוד, בשטח עירוני ההבדלים יהיו קטנים אך ככל שהדרך תהיה יותר משובשת שם הפליפ או יותר נכון את תתאמצו ותעבדו קשה כדי שתתנייד והתינוק יחוש את כל הריעדות מהדרף אבל זה לא אומר שהגלגל ישבר.
לגבי קימיליון אין בעיה אורטופדית כלל, החיסרונות הם שלא ניתן להשכיב על הבטן בטיולון, לא ניתן לחתל בעגלה ועד גיל 8 חודשים מומלץ לדעתי שלא לישון יותר משעתיים בזווית השכיבה ברצף (לרוב זה לא קורה רק במקרים שבהם ההורה מטייל המון).
כמו כן הטיולון מצריך פירוק טרם הקיפול. האמבטיה והטיולון יושבים על אותה מסגרת וזה אומר שלא ניתן/נח לשחק בינהם.
אף עגלה לא בנויה לירידה במדרגות. ניגוד המשקל של התינוק והפעלת הלחץ של ההורה בירדה ממדרגות לאורך זמן יפגע בשלדה (פחות בגלגלים) עד שבסוף היא תישחק ותישבר או שהידית תצא ממקומה (כך לרוב קורה). אי לכך עדיף לעלות עם התינוק ביד/מנשא ולא בעגלה.
ברגע שתרשמי מה עדיף לך עגלה קלה וקומפקטית או נוחה לתינוק ולהליכה אבל כבדה יותר אוכל לתת המלצות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

