מתלבטת לגבי סלקל בטיחותי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטת לגבי סלקל בטיחותי
    סלקל
    20/08/2017

היי קובי, מתלבטת לגבי סלקל חשוב לי שהוא יהיה בטיחותי וברמה גבוה הבנתי שהסייבקס, הביי סיף והברייטקס מדורגים 5 כוכבים, האם זה נכון? על מה אתה ממליץ? יש עוד משהו שנחשב איכותי יותר? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת לגבי סלקל בטיחותי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    20/08/2017

שלום,

לכל אחת מהחברות יש מספר דגמים חלק קיבלו דירוג שווה ערך ל-4 כוכבים וחלק 5.
    השאלה הגדולה האם את מתכוונת לחבר גם לעגלה כי מלבד הברייטקס שאר החברות כן מתחברים למרבית העגלות בשוק.

אם לא דווקא צ'יקו קייפיט 30 הוא לדעתי הסל קל הטוב ביותר גם בטיחותית אבל גם מבחינת נוחות לתינוק, נוחות תפעול ונוחות התקנה והמצחיק בכל הסיפור הוא המחיר הזול משמעותית שלו כי הוא כולל בסיס במחירו בעוד שבשאר החברות לעיתים רק מחיר הבסיס הוא המחיר של הצ'יקו.
    חסרונו שהוא לא מתחבר לאף עגלה ולכן אם זה לא רלוונטי לכו עליו. אם כן אז לדעתי סייבקס אטון Q הוא האופציה הטובה ביותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

אתי
    21/08/2017

תודה על המענה!
    החיבור לעגלה פחות רלוונטי, הצ׳יקו קיבל 5 כוכבים? אתמול אמרו לי בחנות שדווקא הוא ספציפית 4

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/08/2017

שלום,

כפי שאני אומר לא להקשיב לחנויות יש להן אינטרס למכור לך מוצר יקר יותר. קיבל דירוג BEST ששווה ערך ל- 5 כוכבי בטיחות!

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו