מעבר למיטת מעבר - מוקדם מידי?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מעבר למיטת מעבר - מוקדם מידי?
    אורטל
    22/08/2017

היי,
    בני בן שנה ו-4.5 חודשים. ילד מאוד נמרץ ואנרגטי. התחיל לטפס על דברים (ארונות מטבח, לול מבחוץ) תוך שימוש בידיים כאשר הרגליים מטפסות. מגיע לגובה מכובד ואף מפחיד.
    הוא עוד לא עושה את זה במיטתו אך היכולת קיימת והסכנה אף גדולה יותר בשל גובה המיטה..
    מצד שני, הוא אפילו עוד לא למד לרדת תמיד בזהירות ממקומות (ספה, מיטה).. רק בדרך כלל, ולכן נראה לי שזה מוקדם מיטי למיטת מעבר. מה גם שזז מלאאאאא מתוך שינה, מחליף את כל הצדדים האפשריים בלילה.. יש מצבים שאפילו מתיישב מתוך שינה ו״נופל״ לשכיבה במכה.
    האם יש מוצר שהוא סוג של פתרון ביניים במצב הזה? איזו מיטת מעבר יכולה להתאים? האם בכלל יש סוגים? האם זה הזמן? אשמח למענה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/08/2017

שלום אורטל,

לדעת מוקדם מדי לעבור למיטת מעבר. רובן פתוחות. אפשר למצוא כאלו סגורות כמעט באופן מלא אך יש עם זה בעיה כי המעקה נמוך מאוד ולכן גם מתוך שינה קיים סיכוי לנפילה. ממליץ למשוך עם המיטה ככל הניתן ולקראת גיל שנתיים זה כבר יותר נכון יהיה.
    אין פתרונות אחרים. לדעתי התקנים למיטות תינוק לא שונו זמן מה והילדים היום גובהים מהר יותר מבעבר (לפחות ממה שאני שומע מיצרנים שאני עובד מולם) ולכן בעגלות היצרנים שינו מידות והתאימו למשקלים גבוהים יותר לעומת העבר. אם המעקה במיטת תינוק היה גבוהה יותר או לחלופין את משטח המזרן היה ניתן להוריד יותר זה היה פותר הרבה בעיות.

כמו כן אני מקווה שהורדתם את משטח המזרן לגובה הנמוך ביותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו