התלבטות לגבי עגלה בהריון 1

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה בהריון 1
    יעל
    22/08/2017

היי,
    אני מתוכננת ללדת בנובמבר ב"ה.
    אני מאוד מתלבטת כרגע, כי יש המון המון עגלות.
    בגדול האופציות הקיימות מבחינתי הן:
    1. פג
    2. joie
    3. מאמס אנד פאפז
    4. אינגליזינה
    5. בוגובו

מה הדברים שחשובים לי?
    1. אנחנו גבוהים לא רוצה לשבור את הגב
    2. אמבטיה מרווחת שלא צריך בגיל 4 חודשים להוציא את הילדה לטיולון ולכן נראה לי המאמס נפסלת (תקן אותי אם אני טועה)
    3. יש לנו שני רכבים שאחד מהם הוא קיה פיקנטו ולכן העגלה צריכה להיכנס שם, כמובן שאין לי בעיה שחלק יהיה במושב הקדמי וחלק בבאגז אבל כן שיכנס.
    4. הסלקל לא ממש משחק תפקיד עבורי אני די נוטה לקניית מושב בטיחות מגיל 0.

בהתחשב בכל הדרישות הנ"ל על איזה מהעגלות היית ממליץ ואם כן איזה דגם.

תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/08/2017

שלום יעל,

לאור הדרישות אפשר גם לפסול את בוגבו בי האמבטיה קטנה והיא נמוכה. הג'ואי בסיסית מאוד ביחס לפג ואינגלזינה ואם יש תקציב די הייתי פוסל אותה. לגבי מאמאס אנד פאפאס אכן ציינת את הסיבות למה לוותר עליה.

הייתי ממליץ להתלבט בין פג לאינגלזינה. ממליץ לשים משקל של 9 ק"ג בכל אחת מהעגלות ולטייל איתן בחנות ואם מתאפשר גם מחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרגה. לאחר מכן לנסות לתפעל לבד, לקפל לבד ולבדוק ברכב וכך תוכלו לקבל החלטה של מה מתאים ונכון לכם יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי עגלה בהריון 1

יעל
    23/08/2017

היי קובי,
    ראיתי אתמול את כל העגלות שציינתי למעלה...
    כרגע ההתלבטות:
    1. פג פרגו בוק פלוס עם שלדת s
    2. פג פרגו פופ אפ עם שלדת s מה שרציתי לוודא,זה גודל האמבטיה האם לא צר יותר בפופ אפ? האמבטיה נראת לי קטנה יותר.
    3. מכיר את פג פרגו מולדולר בלום? איך היא? אם לוקחים שלדת s כמובן והאם כדאי s51?
    3. גואי כרום מתלבטת בין הדגם הרגיל לDlx- אם בוחרים בבייבי על איזה דגם כדאי ללכת?
    4. מאמס אנד פאפס האוקרו שהטיולון שלה נראה מעולה והאמבטיה גם יותר גבוהה מאשר בדגם האורבו. האמבטיה שוב נראת צרה. וגם מרגישה לי קצת כבדה. מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/08/2017

שלום יעל,

2. האמבטיות זהות בגודלן. בפופ אפ מרוויחים משקל קל בקילו ואפשרות לקפל את האמבטיה בגמר השימוש לאחסנה.
    3. כמו בוק קומפלטו לדעתי הפופאפ עדיפה או לחלופין גרסאות הבייסיק של הבוק מדגם ספורטיבו כבר עדיפות.
    לגבי שלדים אותו דבר ב51S מרווחים קיפול קטן יותר ואפשרות לעבור במעברים צרים יותר בקלות.
    4. כרום, הDLX עדיפה אך הפערים באיכות גבוהים בהשוואה לפג.
    5. לא ממליץ על האוקרו, כבדה ונותנת אמבטיה וטיולון זהים בגודלם לארמדילו פליפ XT2 שגם קלה משמעותית וזולה יותר. לא מוצא סיבה למה ללכת על האוקרו מעבר ליכולת ניוד בשטח קשה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו