מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- משהו שאני לא מבינה בנוגע לעגלות החדשותיעל24/08/2017
שלום ותודה מראש...
שמי יעל לפני 7 שנים לילד הבכור שלי קניתי פג פרגו. אומנם הקיפול קצת כבד והגלגלים ממש לא עוברים אבנים אבל היא שירתה אותנו היטב במיוחד בזכות: הטרמפיסט המובנה מאחור (אנחנו אנשים מטילים שהולכים הרבה ושהקטנה נולדה הגדול בערך חיי שם) ובזכות העובדה שהיא עגלה מאד נוחה לילד שיושב: יש מקום רחב במושב והקאנה שלי ממש אהבה לשבת בה היא היתה נוחה לה כל כך כמו בית קטן. שני הייתרונות האלה מאוד הקלו עלי כאמא.
יש לנו בשעה טובה שלישי בדרך. אמנם הילדים כבר גדולים (6,4) ולצערי גמרנו לגמרי את העגלה שלנו. כל העגלות שאני רואה היום החדשות אין להם טרמפיסט (צריך לחבר שזה מרחיק את היד מהעגלה) וגם כולם בשיפוע מוזר כזה שלא נראה שנוח או שיש חלל לילד זה רק נראה עגלה להגיע ממקום למקום ולא להיות בה. אני שמה לב שהדגש לעגלות היום זה הנוחות להורה: קיפול, קלה וכ' אבל אני באמת חושבת שילד שנוח לך זה ילד שנוח להורה...
מה אני מפספסת? אולי אני לא מכירה מספיק עגלות?
תודה מראש,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה שלי היתה כללית מידי?
יעל24/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר25/08/2017שלום יעל,
דווקא השאלה ברורה. לא פיספת כלום, אלו דרישות ההורים של היום ברוב מדינות העולם, עגלה קלה, בעלת קיפול קטן ומאיר וכל אלו מגיעים אם פשרות על רוחב ואורך המוצר. לפחות המהנדסים של היום יכולים ליצור נוחות ניוד טובה מזו שהייתה בפג לפני 7 שנים גם עם גלגלים קטנים.
כמו כן היום חלק מהיצרנים מייצרים עגלת יחיד שבעתיד מתחבר עליה עוד מושב או אפילו אמבטיה לאח נוסף שזה יותר יעיל מטרמפיטסט. אבל בגדול ההורה של היום (לפחות הרוב) רואה את הנוחות שלו לפני נוחות הילד (לפחות ממה שאני רואה) התופעה הזו נפוצה בעיקר בישראל אבל גם בשאר העולם זה נוטה לכיוון הזה פרט לגרמניה (המדינות הסובבות אותה) ומדינות סקנדיביה + רוסיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשבובתך! אז אם כן...
יעל25/08/2017איזה עגלה היית ממליץ לי שהרצון נוחות היחד בעגחה רחבה כמו זו של הפג פרגו?
המון תודה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר26/08/2017שלום יעל,
גם עגלות פג פרגו בוק המודרניות יחסית מרווחות ולכן כדאי לבדוק אותן, הן לא עם טרמפיסט מובנה כמו בעבר אבל האמבטיה די דומה למה שהיה והטיולון אף מרווח יותר. המשקל כבד יותר והקיפול נח יותר אבל גדול יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
יעל27/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)