משהו שאני לא מבינה בנוגע לעגלות החדשות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• משהו שאני לא מבינה בנוגע לעגלות החדשות
    יעל
    24/08/2017

שלום ותודה מראש...
    שמי יעל לפני 7 שנים לילד הבכור שלי קניתי פג פרגו. אומנם הקיפול קצת כבד והגלגלים ממש לא עוברים אבנים אבל היא שירתה אותנו היטב במיוחד בזכות: הטרמפיסט המובנה מאחור (אנחנו אנשים מטילים שהולכים הרבה ושהקטנה נולדה הגדול בערך חיי שם) ובזכות העובדה שהיא עגלה מאד נוחה לילד שיושב: יש מקום רחב במושב והקאנה שלי ממש אהבה לשבת בה היא היתה נוחה לה כל כך כמו בית קטן. שני הייתרונות האלה מאוד הקלו עלי כאמא.
    יש לנו בשעה טובה שלישי בדרך. אמנם הילדים כבר גדולים (6,4) ולצערי גמרנו לגמרי את העגלה שלנו. כל העגלות שאני רואה היום החדשות אין להם טרמפיסט (צריך לחבר שזה מרחיק את היד מהעגלה) וגם כולם בשיפוע מוזר כזה שלא נראה שנוח או שיש חלל לילד זה רק נראה עגלה להגיע ממקום למקום ולא להיות בה. אני שמה לב שהדגש לעגלות היום זה הנוחות להורה: קיפול, קלה וכ' אבל אני באמת חושבת שילד שנוח לך זה ילד שנוח להורה...
    מה אני מפספסת? אולי אני לא מכירה מספיק עגלות?
    תודה מראש,
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השאלה שלי היתה כללית מידי?

יעל
    24/08/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/08/2017

שלום יעל,

דווקא השאלה ברורה. לא פיספת כלום, אלו דרישות ההורים של היום ברוב מדינות העולם, עגלה קלה, בעלת קיפול קטן ומאיר וכל אלו מגיעים אם פשרות על רוחב ואורך המוצר. לפחות המהנדסים של היום יכולים ליצור נוחות ניוד טובה מזו שהייתה בפג לפני 7 שנים גם עם גלגלים קטנים.
    כמו כן היום חלק מהיצרנים מייצרים עגלת יחיד שבעתיד מתחבר עליה עוד מושב או אפילו אמבטיה לאח נוסף שזה יותר יעיל מטרמפיטסט. אבל בגדול ההורה של היום (לפחות הרוב) רואה את הנוחות שלו לפני נוחות הילד (לפחות ממה שאני רואה) התופעה הזו נפוצה בעיקר בישראל אבל גם בשאר העולם זה נוטה לכיוון הזה פרט לגרמניה (המדינות הסובבות אותה) ומדינות סקנדיביה + רוסיה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשבובתך! אז אם כן...

יעל
    25/08/2017

איזה עגלה היית ממליץ לי שהרצון נוחות היחד בעגחה רחבה כמו זו של הפג פרגו?

המון תודה,
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/08/2017

שלום יעל,

גם עגלות פג פרגו בוק המודרניות יחסית מרווחות ולכן כדאי לבדוק אותן, הן לא עם טרמפיסט מובנה כמו בעבר אבל האמבטיה די דומה למה שהיה והטיולון אף מרווח יותר. המשקל כבד יותר והקיפול נח יותר אבל גדול יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

יעל
    27/08/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו