מחפשים עגלה לילד שלישי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מחפשים עגלה לילד שלישי
    לי
    24/08/2017

היי קובי,
    מחפשים עגלה לילד שלישי (כלומר עמידות לאורך שנים פחות קריטית, ובהתאם לכך גם התקציב..).
    מה שכן חשוב לי:
    1. בטיחות ונוחות לתינוק (אמבטיה מרווחת, בולמי זעזועים ויציבות, טיולון נוח)
    2. אפשרות לחבר סלקל ברמת בטיחות גבוהה
    ממה שראיתי עד כה אני מתלבטת בין מאמאס אנד פאפס סולה 2 לבין הג'ואי כרום דלוקס. הברייטקס והאויסטר נפסלו מבחינתי כי חשוב לי טיולון דו כיווני.
    על איזה מהדגמים אתה ממליץ יותר בהתאם למה שציינתי? ובנוסף האם יש עגלות נוספות שיכולות להתאים לנו באותה רמת תקציב? (אזור ה 2000 שקלים גמיש)
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשים עגלה לילד שלישי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    25/08/2017

שלום לי,

לדעתי ההתלבטות בין 2 הדגמים שצניית נכונה אין לי המלצות על מוצר אחר. פשוט לשים בתוכן משקל של 9 ק"ג, לטייל איתן בחנות ומחוצה לה, לנסות לקפל, לתפעל ולבדוק ברכב ולראות מה עדיף לכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו 2 שאלות חידוד

לי
    25/08/2017

תודה על המענה המהיר. 2 שאלות לחידוד:
    האם גודל האמבטיה זהה בין 2 הדגמים?
    איזה סלקל אתה ממליץ לחבר לכל אחד מהדגמים (ברמת בטיחות גבוה כמובן)
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/08/2017

שלום לי,

האמבטיות די זהות בגודלן. מתחברים עליהן אותם הסל קלים.
    המומלץ מבחינה בטיחותית הוא אטון Q אבל אפשר לדעתי גם ללכת על מקסי קוזי מיקו, רמת הבטיחות טיפה נמוכה יותר אבל הוא כולל בסיס במחירו ועדיין רמת הבטיחות טובה מאוד. כמו כן הסל קל הוא לתקופה מאוד קצרה כך שחבל להשקיע המון כסף לתקופה כה קצרה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו