מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון לילדון בן שנה וחציאני27/08/2017
היי קובי!
בגלגול הקודם הייתה לי את הסטריטי, וכשהגדולה הייתה בת 10 חודשים עברתי ללייט וואי. הייתי מאוד מרוצה.
כעבור 7 שנים... אנחנו עם הבוגבו בי 3, הקטן בן שנה וחצי. מאודדד מרוצה מהבוגבו, ל5 מאמינה שהגענו עד הלום ועדין עם הבוגבו - מבחינת ניידות, נוחות ומשקל. מה שכן... אני לא רוצה לשחוק אותה ושוקלת לעבור לטיולון. חשוב לי מצב שכיבה, אולי לא שכיבה מלאה, אבל שיהיו מצבים. סל נוח. לא בא לי להשקיע יותר מידי כי לא נראה לי שאזדקק לה ליותר משנה.
המלצות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר27/08/2017שלום,
אפשר ללכת על הלייטוואי 2 שהיא שדרוג של מה שהיה לך עם גגון משופר, פגוש וריפוד טוב יותר. המחיר שלה סביר והשכיבה מלאה.
גם הדגם החדש שלהם מינמו מעולה ועונה לדרישות שלך אם כי יותר יקר ולא נחשב בין הזולים (כ- 1000 ש"ח).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף
אני28/08/2017צ׳קו או מינימו - אשמח ליתרונות וחסרונות אחת מול השנייה.
דבר נוסף - גובה הידית. בעלי ענק... אשמח שיהיה לו נוח. אם יש טיולון כזה אשמח לשמוע. שואלת גם במידה ואין תקציב.
התנסנו פעם ביויו. באופן מפתיע להתנייד איתו היה נוח, אבל זהו בערך...
והשאלה האחרונה והכי חשובה - האם בכלל להחליף. אני יודעת שהבוגבו טובה וחזקה ויכולה לשרת אותי עד להודעה החדשה. היא לא מסורבלת עבורי בכלל ואני מאוד נהנית איתה. אני רק לא רוצה לשחוק אותה (למרות שרוב השימוש בה זה סידורים בעיר/קניון וטיולים בשכונה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר28/08/2017שלום,
מינימו שייך גם לצ'יקו ואני מניח שהכוונה היא ההבדל בינו ללייטוואי.
שני סגנונות שונים כך שקשה להשוות, המינימו דומה ליויו ברעיון אבל לדעתי היויו נח יותר לניוד אך עולה כפול. המינימו שוכב טוב יותר מהיויו ויש מדרך רגליים מתכוונן ולכן מבחינת נוחות תינוק הוא עדיף. בינו ללייטוואי עדיף שתתנסו פיזית עם כל אחד ותקבלו החלטה.
ברור שהייתי ממליץ להישאר עם הבי, המוצר נח יותר לתינוק ודו כיווני, לא מאמין שיהיה בלאי גבוהה בשימוש סביר היא בנויה מחומרים איכותיים, כמו כן ממליץ בגמר שימוש ליצור קשר עם חברת הגלגל שמחדשת עגלות (עושים סוג של טיפול 10000) בעלות מאוד סימלית כך שבהחלט לדעתי זו האופציה הטובה ביותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת ש...
אני28/08/2017חשבתי להתקשר לבוגבו לשאול אם יש שירות כזה, טיפול לעגלה לפני אחסון. ידוע לך? או רק החברה הזו שרשמת? ואם זו רק החברה הזו - איך אני מגיעה אליהם? הגלגל - המרכז הישראלי לתיקון עגלות? זה מה שראיתי בפייסבוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר28/08/2017שלום,
לא חושב שבוגבו מציעה שירות כזה אך אפשר להתקשר ולשאול. להבנתי מלקוחות שירות התיקונים שם יקר באופן חריג ולכן המלצתי על הגלגל (אכן מה שראית בפייס) שיש להם מחיר סביר, צרי קשר בפייס בעת שתרצי הם גם אוספים ומחזירים מהבית (בתשלום) כך שזה מאוד נח, אני עובד מולם עם העגלות שאני מייבא כך שכל ההמלצה היא מניסיון אישי.
כמו כן אם אין אז ממליץ להוסיף מזרן עגלה (ממליץ על קומפי קוש) שישמור על בד העגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומפי קוש
אני29/08/2017יש בהמלצתך עוד לפני שקיבלתי את העגלה!
אכן מומלץ מאוד! אפילו ראיתי דגם חדש שהביאו, כוכבים מהמם ונוח!
תודה על כל ההמלצות.
עוד מעט אעחה שאלה בנוגע לכיסאות בטיחות.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)