שאלה בנוגע לעגלות ואמבטיה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לעגלות ואמבטיה
    טל לבק
    27/08/2017

שלום,
    אנחנו מתלבטים לגבי עגלה ונחיצות האמבטיה
    תינוקנו יוולד בע"ה בנובמבר ואני נוטה לחשוב שחשוב שתהיה אמבטיה לחודשים הראשונים. עם זאת, אנחנו גרים בקומה שניה ללא מעלית וקשה לי לדמיין אותי מתניידת עם עגלה כבדה ומסורבלת. כמו כן אין ברצוננו להשקיע בעגלות מאד יקרות מאילוצי תקציב מוגבל.
    בדקנו כמה עגלות מתקפלות וקלות יחסית -
    בייבי גוגר המיני סיטי
    אינגליזינה זיפי לייט
    וגואי כרום
    בנוסף המליצו לי על טיולון מלידה של פג ללא אמבטיה, אך כאמור אני כן חושבת שארצה אמבטיה.
    אשמח לשמוע חוות דעתך על אמבטיה באופן כללי ואם תוכל להרחיב בנוגע לעגלות האלו. האם הן נוחות עבור התינוק. האם האמבטיה מספיקה - לדוג האינליזינה נראית קטנה וגם פחות בטוחה, שכן פחות סגורה.
    תודה רבה!
    טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    28/08/2017

שלום טל,

אני בעד אמבטיה בעיקר בלידות חורף. השכיבה טובה יותר והן סגורות טוב יותר לרוחות, גשם, אבק וכו'. זה פחות נח לתפעול אבל גם לא נוראי.
    על בייבי ג'וגר אני פחות ממליץ, הטיולון חד כיווני והבדים פחות מתאימים לקיץ הישראלי לדעתי.
    זיפי לייט מגיעה עם אילתור של אמבטיה וגם חד כיוונית ולכן הייתי ממליץ על הטרילוג'י שטיפה יותר יקרה אבל יש לה אמבטיה מרווחת מאוד וזה חשוב לחורף וטיולון דו כיווני. היא לא שיא הנוחות לתינוק מבחינת ריפוד ולכן אני ממליץ לרכוש עבורה מזרן קומפי קוש שיפתור את החיסרון הזה.
    הכרום נותנת תמורה טובה לכסף אבל קצת מסורבלת בגודל הקיפול ואת צריכה לראות אם את מסתדרת עם זה.
    לגבי פג ללא האמבטיה לדעתי האינגלזינה בדגמים המקבילים מוצלחת יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לעגלות ואמבטיה

טלי לבק
    29/08/2017

תודה רבה על תשובתך!
    בנוגע לגואי כרום, תוכל בבקשה להרחיב מה דעתך עליה? מה הכוונה, תמורה טובה לכסף?
    היא יחסית זולה לאחרות... האם בנוסף לסרבול בקיפול יש לה חסרונות נוספים? כי הטיולון שלה נראה נוח וגם האמבטיה נראית טובה, אם כי היא נראית קטנה יחסית...
    טלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/08/2017

שלום טלי,

תמורה לכסף אומר שביחס למחיר לא רק שמקבלים תמורה תואמת למחיר אלא טיפה או הרבה מעבר לכך. יש עגלות שעולות כמה מאות שקלים יותר מהג'ואי ומספקות פחות ממנה לדעתי ולכן אני אומר שיש תמורה מצויינת למחיר הזול שלה.
    מעבר לקיפול היא קצת רועדת בהליכה בעיקר בדרכים משובשות, הגגון ממוצע אך לא מעבר ואכן האמבטיה יחסית צרה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה:)

טל לבק
    30/08/2017

תודה רבה!!! ברשותך אשמח לשאלה אחרונה
    האם תוכל להסביר מדוע ועד כמה חשוב טיולון דו כיווני?
    תודה רבה על כל תשובותיך המנומקות -זה מאד מאד עוזר!
    טלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    31/08/2017

שלום טל,

מחקרים הוכיחו זאת.
    תינוקות שהיו מול הוריהם בעגלה היו משכילים יותר בעיקר כי ההורה דיבר אליהם. הם היו רגועים יותר מה שגרם לשינה טובה ועמוקה יותר בלילה בניגוד לצפייה כלפי חוץ שמבהילה אותם או גורמת להם לבהות ולבלבל אותם. הקשר עם ההורה היה חזק יותר. יש מספר מחקרים שלא פורסמו מכיוון שהוחלט שגם כך ההורה המודרני חי ברגשות אשם רבים שאינו מגדל את ילדיו נכון ולא רצו להוסיף רגש אשם אחד גדול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו