עזרה בבחירת מזרן לתינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת מזרן לתינוק
    שירי
    28/08/2017

שלום .
    כרגע התינוק שלי בן 10 חודשים וישן על מזרן נומו , וחשבתי בהמשך להעביר אותו למזרן דורמיינטה כשיעבור למיטת מעבר . קראתי שכתבת למישהי על חשיבות המזרן הרך מגיל שנה ותהיתי אם כדאי לבצע את המעבר כבר עכשיו ( המידות מתאימות גם לעכשיו וגם למעבר ) או למשוך עם הנומו . האם הנומו בסדר לעניין התפתחות הראש , או האם עדיף מזרן רך יותר ?
    לגבי עגלה עד איזה גיל ממליץ שהוא יהיה עם הפנים אליי, והאם לא מפריע להתפתחות שלו החברתית שהוא לא פונה החוצה וחווה את העולם מקדימה ?
    תודה רבה רבה מראש.
    ליבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת מזרן לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    28/08/2017

שלום ליבי,

לגבי מזרן לדעתי הנומו בסדר גמור הוא לא קשיח מדי וככל שמשקל הילד עולה הוא מתאים עצמו בזכות הרשת.
    לגבי העגלה מומלץ עד שנה ואף יותר, לגבי התפתחות חברתית ההפך הוא הנכון!
    כל עוד התינוק מולך את מדברת עליו וכמו ספוג הכל נספג בתוכם וכך מתחזקים ההתפתחות המחשבתית, יכולת הדיבור (שחשובה לילד חברתי), בינה ועוד. בשלבים אלו הם בעיקר בשלב של חרדת נטישה ולא קולטים דבר כאשר ההורה לא מולם, את ההורים הדבר הכי חשוב להתפתחות הילד בעיקר בשלב של עד שנה+ יש מחקר עצום שהוכיח שככל שילד שמע יותר מילים מההורים ההצלחה החברתית והתפתחות הקוגנטיבית היו מדהימות בהשוואה לילדים שלא זכו לשמוע את הוריהם מדברים אליהם יותר מדי והזמן בעגלה הוא חלק ניכר מהיום וגם מבלי לשים לב אנחנו מדברים איתם או עם אחרים (אפילו בטלפון) והם סופגים הכל.
    הדרך לפתח כישורים חברתיים היא גני שעשועים כאשר בשלבים הראשונים הילד עלייך צופה בילדים משחקים (אפשר גם להסביר מה רואים). לאט לאט לשלב בין אם בג'ימבורי, גינה וכו'.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המפורטת .

ליבי
    29/08/2017

לגבי המזרן רציתי לשאול מה דעתך על מזרן דורמיינטה ?
    ושאלה אחרונה האם ידוע לך על מזרן לול ללא מעכבי בעירה ?
    תודה רבה ליבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    31/08/2017

שלום שירי,

על פניו נראה שזה מזרן מצוין. אני רק ממליץ לוודא מול מכון התקנים שלמזרן יש אישור בתוקף. כל המזרנים הנושמים (ללא ספוג) אינם מכילים מעכבי בעירה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה . התכוונתי למזרן לול

שירי
    10/09/2017

האם אתה יודע אם יש למצוא בלי מעכבי בעירה כי מהחיפוש שלי לא מצאתי. האם מכיר ?
    תודה שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    11/09/2017

שלום שירי,

לדעתי לא קיים בשוק מוצר כזה ללול. אני ממליץ לפנות לחברת בייבי טק שיש להם מזרן כזה למיטת תינוק ואני יודע שהם ברוב המקרים מוכנים לייצר במידות מיוחדות מזרן נושם ללא מעכבי בערה על פי מידות הלקוח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה . ככה חשבתי . ורציתי גם לשאול

שירי
    12/09/2017

אם יש לי אופציה לרכוש טיולון בלבד בין הדגם סולה 2, או ארמדילו פיליפ מהדור הקודם באותו מחיר . על מה כדאי ללכת מבחינת נוחות ניוד , קיפול , והאם שתיהן בעלות אותה הצללה ?הארמדילו מגיעה עם פגוש למרות שידוע לי שבדגם הזה לא היה פגוש . מתלבטת לגבי השתיים ..
    אשמח לדעתך
    תודה שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכוונה הייתה לארמדילו פליפ xt הקודמת .

שירי
    12/09/2017

וגם תהיתי אם המושב או אותו מושב מבחינת תמיכה עם צדדים בולטים כמו בסולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/09/2017

שלום שירי,

נוחות ניוד סולה טובה יותר.
    קיפול הפליפ נוחה וקומפקטית יותר.
    הצללה הפליפ טובה בהרבה.
    לגבי פליפ XT מהדור הראשון עם פגוש נשמע מוזר כי לא היה ולא ניתן לחבר את של ה2.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו