מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עזרה בבחירת מזרן לתינוקשירי28/08/2017
שלום .
כרגע התינוק שלי בן 10 חודשים וישן על מזרן נומו , וחשבתי בהמשך להעביר אותו למזרן דורמיינטה כשיעבור למיטת מעבר . קראתי שכתבת למישהי על חשיבות המזרן הרך מגיל שנה ותהיתי אם כדאי לבצע את המעבר כבר עכשיו ( המידות מתאימות גם לעכשיו וגם למעבר ) או למשוך עם הנומו . האם הנומו בסדר לעניין התפתחות הראש , או האם עדיף מזרן רך יותר ?
לגבי עגלה עד איזה גיל ממליץ שהוא יהיה עם הפנים אליי, והאם לא מפריע להתפתחות שלו החברתית שהוא לא פונה החוצה וחווה את העולם מקדימה ?
תודה רבה רבה מראש.
ליבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר28/08/2017שלום ליבי,
לגבי מזרן לדעתי הנומו בסדר גמור הוא לא קשיח מדי וככל שמשקל הילד עולה הוא מתאים עצמו בזכות הרשת.
לגבי העגלה מומלץ עד שנה ואף יותר, לגבי התפתחות חברתית ההפך הוא הנכון!
כל עוד התינוק מולך את מדברת עליו וכמו ספוג הכל נספג בתוכם וכך מתחזקים ההתפתחות המחשבתית, יכולת הדיבור (שחשובה לילד חברתי), בינה ועוד. בשלבים אלו הם בעיקר בשלב של חרדת נטישה ולא קולטים דבר כאשר ההורה לא מולם, את ההורים הדבר הכי חשוב להתפתחות הילד בעיקר בשלב של עד שנה+ יש מחקר עצום שהוכיח שככל שילד שמע יותר מילים מההורים ההצלחה החברתית והתפתחות הקוגנטיבית היו מדהימות בהשוואה לילדים שלא זכו לשמוע את הוריהם מדברים אליהם יותר מדי והזמן בעגלה הוא חלק ניכר מהיום וגם מבלי לשים לב אנחנו מדברים איתם או עם אחרים (אפילו בטלפון) והם סופגים הכל.
הדרך לפתח כישורים חברתיים היא גני שעשועים כאשר בשלבים הראשונים הילד עלייך צופה בילדים משחקים (אפשר גם להסביר מה רואים). לאט לאט לשלב בין אם בג'ימבורי, גינה וכו'.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המפורטת .
ליבי29/08/2017לגבי המזרן רציתי לשאול מה דעתך על מזרן דורמיינטה ?
ושאלה אחרונה האם ידוע לך על מזרן לול ללא מעכבי בעירה ?
תודה רבה ליבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר31/08/2017שלום שירי,
על פניו נראה שזה מזרן מצוין. אני רק ממליץ לוודא מול מכון התקנים שלמזרן יש אישור בתוקף. כל המזרנים הנושמים (ללא ספוג) אינם מכילים מעכבי בעירה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה . התכוונתי למזרן לול
שירי10/09/2017האם אתה יודע אם יש למצוא בלי מעכבי בעירה כי מהחיפוש שלי לא מצאתי. האם מכיר ?
תודה שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר11/09/2017שלום שירי,
לדעתי לא קיים בשוק מוצר כזה ללול. אני ממליץ לפנות לחברת בייבי טק שיש להם מזרן כזה למיטת תינוק ואני יודע שהם ברוב המקרים מוכנים לייצר במידות מיוחדות מזרן נושם ללא מעכבי בערה על פי מידות הלקוח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה . ככה חשבתי . ורציתי גם לשאול
שירי12/09/2017אם יש לי אופציה לרכוש טיולון בלבד בין הדגם סולה 2, או ארמדילו פיליפ מהדור הקודם באותו מחיר . על מה כדאי ללכת מבחינת נוחות ניוד , קיפול , והאם שתיהן בעלות אותה הצללה ?הארמדילו מגיעה עם פגוש למרות שידוע לי שבדגם הזה לא היה פגוש . מתלבטת לגבי השתיים ..
אשמח לדעתך
תודה שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה הייתה לארמדילו פליפ xt הקודמת .
שירי12/09/2017וגם תהיתי אם המושב או אותו מושב מבחינת תמיכה עם צדדים בולטים כמו בסולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר18/09/2017שלום שירי,
נוחות ניוד סולה טובה יותר.
קיפול הפליפ נוחה וקומפקטית יותר.
הצללה הפליפ טובה בהרבה.
לגבי פליפ XT מהדור הראשון עם פגוש נשמע מוזר כי לא היה ולא ניתן לחבר את של ה2.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)