פאפס אנד מאמס ארמדילו VS בוגבו קמיליון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פאפס אנד מאמס ארמדילו VS בוגבו קמיליון
    פלורנסיה
    29/08/2017

היי קובי,
    אני מאוד מתלבטת בין שתי העגלות הנ"ל. היתרון של הבוגבו זה השילדה החזקה. פחות אהבתי את הטיולון הקטע שיש שיפוע ברגליים. בארמדיליו אהבתי מאוד את עיצוב העגלה גם הטיולון והאמבטיה אבל השילדה לעומת הבוגבו נראית לי פחות קפיצית ודי קשיחה עם מכות. אשמח להכוונתך על מנת להחליט ביניהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    29/08/2017

שלום פלורנסיה,

הקמיליון מספקת נוחות ניוד אבל לדעתי נופלת בנוחות תפעול.
    דווקא עדיף שלדה קפיצית מכיוון שהקפיצים משכחים את כל המכות מהדרך ולכן א. התינוק לא סופג אותן ו-ב. העגלה לא סופגת אותם ונחלשת. הקפיצים שומרים על השלדה ועדיף שהם יספגו את המכות ולא השלדה עם כי השלדה של הקמיליון חזקה במיוחד.
    הייתי ממליץ לך לבדוק את הרטן וי.איי.פי שיושבת על שלדה די זהה לקמיליון רק מספקת אמבטיה גבוהה יותר, טיולון עם שכיבה מלאה שגם מרווח ומרופד יותר וקפיצים טובים יותר שניתן להקשיח למצב כמו הקמיליון (לשיקול ההורה). כמו כן היא מיוצרת בגרמניה.
    לגבי ארמדילו כדי שתתקפל קטן ותהיה קטנה אז גם מרווח הפנים של התינוק קטן וגם השלדה פחות חזקה לדעתי כי כשחוסכים במשקל חוסכים בברזלים קשיחים יותר ולכן אני ממליץ עליה רק להורה שמחפש את הנוחות שלו קודם לכל (וזה רוב ההורים בישראל).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו