התלבטות לגבי בחירת עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי בחירת עגלה
    יעל
    31/08/2017

שלום אודה לעזרתך. מתלבטת בין העגלות הבאות לילד ראשון: ג'ואי (כל הדגמים), ארמדילו פליפ (כל הדגמים) ופג פרגו איזי דרייב. חשוב לי הפרמטרים הבאים (לפי סדר חשיבות): כמובן נוחות לילד, טיולון ל2 כיוונים, 180 מעלות, קיפול קומפקטי כמה שניתן (רכב קטן), משקל וקיפול הכי קל שניתן (עדיפות ליד אחת), מחיר סביר. אודה אם תעשה לי סדר בין הדגמים השונים של העגלות בעיקר בנושא המשקל ואם יש לך רעיון לעגלה אחרת מתאימה יותר אשמח לשמוע (שהמחיר שלה לא יעלה את מחירי העגלות האלה..).
    *פליפ רגיל בלי XT וXT2 קיים עוד היום? הוא תקני? לא היתה איתו בעיה?
    *ג'ואי כרום "רגיל" (לא פרימיום ודלוקס) לא פשוט מדי?
    תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי בחירת עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    01/09/2017

שלום יעל,

לדעתי הארמדילו פליפ תתאים יותר לדרישות. דגמי ג'ואי מתקפלים יחסית גדול והקיפול דורש 2 ידיים (בדגמי הכרום).
    האיזי דרייב לדעתי מאוד מסורבלת בתפעול, בקיפול ולא נוחה לניוד ולכן לדעתי לא מדובר בעגלה מוצלחת.
    פליפ רגיל לא קיימת אלא אם נשאר שאריות בחנויות.
    XT ירדה מפס הייצור אבל עדיין נמכרת בחנויות.
    בשני דגמים אלו הייתה תקלה שטופלה מזמן ולכן אין חשש.
    XT2 נמכרת בישראל מספר שבועות.

בג'ואי עדיף ללכת על גרסאת הDLX אבל כפי שציינתי לדעתי היא פחות תואמת את הדרישות.

אופציות נוספות הן בוגבו בי 5 או סייבקס מיוס.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש תודה רבה על התשובה המפורטת אודה לך אם

יעל
    01/09/2017

תוכל לעשות לי סדר ולהבהיר לי את ההבדלים בין הדגמים השונים של ג'ואי ושל הפליפ: משקל, גודל קיפול, פונקציונאליות נוחות לילד ולהורים מחיר וכו' תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה

יעל
    01/09/2017

איזה סלקלים הכי מומלצים לפליפ ולג'ואי (זה משנה הדגם שלהם?) במחיר לא הכי מהיקרים...שיהיו מספיק טובים (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/09/2017

שלום יעל,

דגמי ג'ואי:
    כרום שוקלת 9.6 ק"ג
    כרום DLX כמו הכרום רק עם יותר מצבים בטיולון וגגון גדול יותר
    אין הבדל משקל בינו לכרום הרגילה.
    כרום 2016 כמו הכרום רק עם גלגלים קטנים יותר וללא קפיצים לגלגל האחורי דגם קל יותר במשקל כ- 8.9 ק"ג.

ארמדילו פליפ לדעתי לא קיימת עוד שקלה 9 ק"ג
    ארמדילו פליפ XT גלגלים גדולים יותר, ידית מתכווננת, סל גדול יותר, פתח איוורור בגגון הטיולון שוקלת 9.9 ק"ג.
    פלפ XT2 בעיקר נוסף פגוש, הריפוד שופר ועוד שיפורים טכניים לשיפור עמידות ואמינות העגלה.

לגבי סל קל הייתי ממליץ על מקסי קוזי מיקו שמגיע עם בסיס במחיר סביר ורמת בטיחותו טובה מאוד.
    הוא מתאים לשני החברות של העגלות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון המון תודה!

יעל
    03/09/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו