המלצה למזרן למיטת תינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה למזרן למיטת תינוק
    יובל
    02/09/2017

שלום קובי,

קודם כל תודה על ההמלצות שנתת בקניית העגלה. רכשנו את עגלת מאמא'ז אנד פאפא'ז ארמדילו פליפ XT וסה"כ מרוצים ממנה.

הבייבי גדל (אחוזון 82, גדל מהר) ואנחנו מחפשים מזרן למיטת תינוק (בן 4 חודשים). בעוד כחודשיים אנחנו עוברים לארה"ב ועל אף שאנחנו לא רוצים לחסוך בעלויות על התינוק, סביר להניח שהמזרן שנקנה לא יישלח איתנו ועל כן יהיה רק לחודשיים.

האם המזרן הבא ייספק את צרכי התינוק שלנו:

"מזרון סליפ-לי-דו לתינוק נושם דו צדדי ליטף
    מזרון למיטת תינוק “סליפ-לי-דו” מתקדם ואורתופדי בעל שני צדדים בדרגות קושי שונות ותו תקן מטעם מכון התקנים הישראלי"?

הוא זול בהרבה משני המזרנים שהמלצת עליהם פה, אבל לעין הבלתי מזוינת נראה שהוא מחזיק באותם אלמנטים חיוניים שדיברת עליהם. מה אני מפספס שאין בו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה למזרן למיטת תינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    03/09/2017

שלום יובל,

הוא לא עומד באותו קנה מידה של המזרנים שאני ממליץ אך בסך הכל הוא עושה עבודה יחסית יעילה ואם זה לתקופה קצרה בהחלט אני לא רואה סיבה להשקיע יותר ממה שהוא עולה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה (+ מזרן באמריקה)

יובל
    03/09/2017

תודה קובי.

האם במקרה יש לך איזה מותג של מזרנים שאתה מכיר בארה"ב, או אולי יודע מה צריך לחפש במזרן כשקונים שם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו