התייעצות בין שתי עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות בין שתי עגלות
    שירי
    03/09/2017

יש לי התלבטות . עמדתי לקנות סולה 2 לבתי בת ה9 חודשים כי אני לא אוהבת את העגלה שקיבלתי , ומצאתי אותה בלי אמבטיה ולכן לאור המלצותיך להמשיך עם דו כיווני כאן בפורום החלטתי ללכת על זה .
    עכשיו פתאום מצאתי עגלת איי קנדי רסברי באיזה חנות שרוצה למכור לי בזול ואני לא מוצאת עליה ממש המלצות . רציתי לדעת איך היא מבחינת נוחות ניוד , בולמי זעזועים , נוחות לתינוק , והאם אתה ממליץ ?
    בבגדול הסולה נראית לי ,אבל בהתחשב שהאי קנדי קלה יותר אולי עדיף ללכת לכיוון הזה כי היא תוכל לחסוך את השלב של הטיולון הקליל ?
    אשמח לתובנותיך .
    תודה שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות בין שתי עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    04/09/2017

שלום שירי,

לדעתי הרסברי עגלה מעולה לצרכים שלך, הקיפול די מסורבל ולכן ממליץ להתנסות ולראות שמסתדרים טרם הרכישה (קצת תרגול וזה יהיה פשוט). הסיבה העיקרית שאני לא ממליץ עליה כאן היא שהיא נמכרת במחיר זהה לבי5 אם מצאת אותה במחיר אטרקטיבי ואם יש התלבטות אני מניח במחיר קרוב לסולה אז לדעתי היא עדיפה על הסולה כי רוב הסיכוי שהיא תחסוך לך טיולון. ממליץ להוסיף מזרן קומפי קוש לשדרוג נוחות התינוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה . אם אני משווה בין שתיהן מבחינת נוחות ניוד האם הרסברי נוחה

שירי
    04/09/2017

יותר מהסולה? כי הגלגלים קטנים ולכן אני חוששת . מצד שני הבנתי מהפורום שגם הבי עם גלגלים קטנים והיא כן בסדר בניוד .
    האם ניתן להשיג לרסברי פגוש ?
    תודה שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/09/2017

שלום שירי,

תלוי מה צורכי הניוד היומיומיים כי בהליכות עירוניות וקניונים לרסברי עדיפות בגלל משקל קל וקפיצים טובים יותר, גם בעליה וירידה ממדרכות יש לה יתרון. הסולה תהיה טובה יותר בדרכים משובשות, חצץ, חול וכדומה ואם ההליכות שלכם לא כוללות הליכות כאלו אפשר ללכת על הרסברי ואם כן אז צריך שוב לשקול את אופצית הסולה אבל יש לקחת בחשבון שאף טיולון לא בנוי להליכות בדרכים כאלו ולכן אם קונים סולה ואחר כך עוד טיולון אז הסולה תתן פתרון זמני עד המעבר לטיולון.

ככל הידוע לי אין לרסברי פגוש ואיני ממליץ להוסיף אוניברסלי (אני בטוח שיש כאלו שיתחברו) מכיוון שהעגלה לא נבדקה יחד עם כזה במכוני תקנים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו