מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התייעצות בין שתי עגלותשירי03/09/2017
יש לי התלבטות . עמדתי לקנות סולה 2 לבתי בת ה9 חודשים כי אני לא אוהבת את העגלה שקיבלתי , ומצאתי אותה בלי אמבטיה ולכן לאור המלצותיך להמשיך עם דו כיווני כאן בפורום החלטתי ללכת על זה .
עכשיו פתאום מצאתי עגלת איי קנדי רסברי באיזה חנות שרוצה למכור לי בזול ואני לא מוצאת עליה ממש המלצות . רציתי לדעת איך היא מבחינת נוחות ניוד , בולמי זעזועים , נוחות לתינוק , והאם אתה ממליץ ?
בבגדול הסולה נראית לי ,אבל בהתחשב שהאי קנדי קלה יותר אולי עדיף ללכת לכיוון הזה כי היא תוכל לחסוך את השלב של הטיולון הקליל ?
אשמח לתובנותיך .
תודה שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר04/09/2017שלום שירי,
לדעתי הרסברי עגלה מעולה לצרכים שלך, הקיפול די מסורבל ולכן ממליץ להתנסות ולראות שמסתדרים טרם הרכישה (קצת תרגול וזה יהיה פשוט). הסיבה העיקרית שאני לא ממליץ עליה כאן היא שהיא נמכרת במחיר זהה לבי5 אם מצאת אותה במחיר אטרקטיבי ואם יש התלבטות אני מניח במחיר קרוב לסולה אז לדעתי היא עדיפה על הסולה כי רוב הסיכוי שהיא תחסוך לך טיולון. ממליץ להוסיף מזרן קומפי קוש לשדרוג נוחות התינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה . אם אני משווה בין שתיהן מבחינת נוחות ניוד האם הרסברי נוחה
שירי04/09/2017יותר מהסולה? כי הגלגלים קטנים ולכן אני חוששת . מצד שני הבנתי מהפורום שגם הבי עם גלגלים קטנים והיא כן בסדר בניוד .
האם ניתן להשיג לרסברי פגוש ?
תודה שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר05/09/2017שלום שירי,
תלוי מה צורכי הניוד היומיומיים כי בהליכות עירוניות וקניונים לרסברי עדיפות בגלל משקל קל וקפיצים טובים יותר, גם בעליה וירידה ממדרכות יש לה יתרון. הסולה תהיה טובה יותר בדרכים משובשות, חצץ, חול וכדומה ואם ההליכות שלכם לא כוללות הליכות כאלו אפשר ללכת על הרסברי ואם כן אז צריך שוב לשקול את אופצית הסולה אבל יש לקחת בחשבון שאף טיולון לא בנוי להליכות בדרכים כאלו ולכן אם קונים סולה ואחר כך עוד טיולון אז הסולה תתן פתרון זמני עד המעבר לטיולון.
ככל הידוע לי אין לרסברי פגוש ואיני ממליץ להוסיף אוניברסלי (אני בטוח שיש כאלו שיתחברו) מכיוון שהעגלה לא נבדקה יחד עם כזה במכוני תקנים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)