מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מחפשת עגלה ואלו הקריטריונים שלימוריה מהצפון05/09/2017
יש לי קריטריונים לעגלה שלי-
שלא תהיה כבדה.
שיהיה טיולון דו כיווני, כלומר יהיה ניתן להרכיב את הטיולון עם הפנים אלי וגם אל העולם.
שהעגלה מתקפלת לא משנה לאיזה כיוון הטיולון פונה אלי או אל העולם.
שהעגלה תתקפל ביד אחת.
שהגלגלים יהיו גדולים אבל לא ענקיים.
שהאמבטיה לא תהיה קטנה.
שהמחיר לא יהיה בשמיים ( עדיפות למחיר נוח אבל אשמח לקבל כל הצעה שיש לך עד 5000 ש"ח).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה נתונים להודעה שלי
מוריה מהצפון05/09/2017כמובן שחשובה לי נוחות התינוקת.
אך גם חשוב לי שאני אוכל להסתדר עם העגלה.
וכמובן אין לי מטרה לקנות עגלה חד פעמית, אשמח מאוד שהיא תוכל לשמש אותו ביללד הבא... ועד כמה שהיא תחזיר עוד מעמד.
על אילו דגמים אתה יכול בבקשה להמליץ לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד נתונים להודעה שלי
מוריה מהצפון05/09/2017אם הנתונים הבאים משנים משהו:
1. צריכה ללכת בנובמבר בעזרת ה'.
2. ואני בגובה של כ156 ובעלי בגובה של 167 בערך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד נתונים להודעה שלי
מוריה מהצפון05/09/2017ככל שאני קוראת את הטוקבקים אני מבחינה שאולי יש עוד פרטים שכדי שאתן לך...סליחה אם זה משגע אותך.
אנחנו גרים במושב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר06/09/2017שלום מוריה,
לא קיימת עגלה שעונה לכל הקריטריונים. לא ניתן לייצר מוצר שיתקפל קטן ויהיה קל ויהיו לו גלגלים גדולים כי הגלגלים מוסיפים משקל ומגדילים את גודל העגלה לאחר קיפול, אותו דבר לגבי מושב ואמבטיה מרווחים כדי שחלק רחב יתחבר רצוי שהשלדה תהיה רחבה וזה כמובן מוסיף משקל וגודל ולכן צריך לשים על כף המאזניים על מה מתפשרים.
הייתי ממליץ על פג בוק שהקיפול שלה נחשב גדול והיא לא מהקלות אבל סבירה במשקל. יש לה גלגלים גדולים והיא מרווחת, מתקבלת עם הטיולון לכל כיוון ביד אחת ונכנסת לתקציב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום קובי
מוריה מהצפון06/09/2017היי קובי מ״מחקר״ הקטן שביצעתי עד כה...
משהו בי נטה לעגלה של מאמס אנד פאפס אמרדיליו פילפ xt בריבוע 2017.
מה דעתך? בהתחשב בזה שהצעת כעת את פג בוק...
תודה על ההסבר ועל הקדשת הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר06/09/2017שלום מוריה,
היא מתאימה לדרישות הנוחות שלך בקיפול ביד אחת, גודל קיפול ומשקל סביר. הגלגלים סבירים ולא הכי נוחים לדרכים משובשות והיא בעיקר מתאימה להורה העירוני. החיסרון הגדול האמבטיה מאוד צרה והטיולון יחסית צר ולכן היא לא מושלמת לדרישות כי יש כאן התפשרות על נוחות התינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם התכוונת לפג בוק פלוס?
מוריה07/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר10/09/2017שלום מוריה,
אכן, כן
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)