מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כסא בטיחות לרכב נוסף לבן שנה וחציאורטל06/09/2017
היי קובי,
מחפשים כיסא בטיחות לרכב שני לילד בן שנה ו-5 חוד׳
ישמש להסעות פעם בשבוע אבל עדיין לא מוכנים לרדת ברמת הבטיחות.
ברכב הראשי אנחנו עם הציקו נקטפיט אבל רצינו לנסות לחסוך קצת.
האם יש כסאות שתוכל להמליץ במקרה כזה?
ושאלה נוספת, האם לדעתך אפשר להשתמש בסלקל של ציקו עד שנקנה כיסא נוסף? ראיתי שמוגבל עד 13 ק והוא שוקל סביב 11-12. נראה לי גבולי, למרות שבגודל לא נראה ענק בפנים. איך יודעים אם זה בטיחותי עדיין?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/09/2017שלום אורטל,
לגבי הסל קל ניתן לנצל עד סף המשקל שזה 13 ק"ג אבל וזה אבל גדול, באם ראש התינוק יוצא מהסל קל (מספיק אפילו קצה הראש) המוצר לא בטיחותי עבור התינוק ולרוב הגובה בא הרבה לפני המשקל ולכן שימו לב.
לגבי כיסא תלוי מה ההשקעה, לדעתי אוונפלו טריומף שקיבל דירוג מקסימלי ונמכר יחסית במחיר סביר הוא המלצתי והוא גם נח. אם רוצים בתקציב נמוך אז קוסקו סנרה נקסט הוא אופציה מעולה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד!!
אורטל10/09/2017תודה רבה קובי,
זה היה בהחלט דגש חשוב כי באמת קצה הראש כבר יוצא!
שאלה נוספת, עד איזה גיל בפועל יוצא שמשתמשים בכיסאות בטיחות הללו? אם הילד כבר בן שנה ו-5 חודשים לכמה זמן צפוי הכיסא לשמש אותו?
(אני מניחה שהילד כבר לא רוצה להיות שם הרבה לפני גבול המשקל של הכסא)
אם נחליט לקנות עוד נקספיט זו בכלל בחירה שמתאימה לשלב כזה? נראה שאין לו עוד הרבה מקום בתוכו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר10/09/2017שלום אורטל,
בניגוד לסל קל לכיסאות אורך חיים גבוהה והנקסטפיט לדוגמא מתאים עד 30 ק"ג או כמו בסל קל עד יציאת קצה הראש.
לכן אני תמיד ממליץ להשקיע בכיסאות כי הם לטווח ארוך בניגוד לסל קל ומה שמצחיק זה שבישראל זה הפוך קונים סל קל סופר יקר וקונים כיסא סופר זול ברמת בטיחות סופר נמוכה.
אם הנקסטפיט יקר לכם בשביל כיסא שני וזה בהחלט מובן יש אופציות מעולות במחירים סבירים כמו אוונפלו טריומף עם דירוג בטיחותית כמעט זהה לנקסטפיט וגם שור רייד אשר יותר פשוט מבחינת ריפוד. אם תגדירו תקציב אוכל למנות מספר דגמים.
המטרה למשוך עם הנקסטפיט או כל כיסא אחר לפחות עד גיל 5 אם לא מעבר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אורטל10/09/2017היי קובי,
אם השימוש הוא עד גיל 5 אנחנו מוכנים להשקיע כמה שצריך כיוון שיש כבר עוד קטן בדרך, ובסופו של דבר שניהם ישבו על הכיסא. כמה דברים אשמח לברר:
1. איך ילד בגיל 5 יושב על כיסא כזה קטן?? לא נראה לי ריאלי. השאלה שלי היא בעצם עד איזה גיל זה קורה בפועל ולא מה גבולות המשקל שהציב היצרן.
2. האם הנקסטפיט הוא כיסא שמומלץ למשוך איתו עד מאוחר? או שיש כיסאות אחרים שמומלצים לגילאים גדולים יותר?
3. האם אתה בכלל ממליץ על הנקסטפיט או על כיסא אחר? (בהנחה שאין מגבלת תקציב)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר11/09/2017שלום אורטל,
לדעתי האישית הנקסטפיט הוא הטוב ביותר. הבת שלי יושבת עליו והיא לקראת גיל 5 כך שאני לא רואה שום סיבה שלילדים אחרים הוא לא יתאים. שוב, כמו בסל קלים נתוני יצרן לחוד ומה שקיים בפועל לחוד ולרוב עניין הגובה מגיע לפני המשקל בטח שלפני 30 ק"ג. יש לשים לב שבנקסטפיט ובכל המושבים שמוגדרים עד 30 ק"ג משענת הראש מתכווננת כך שלפחות עד גיל 5 אין בעיה, מעבר זה יותר תלוי בהתפתחות הילדים.
כמו כן יש לזכור שאת הכריות הפנימיות בנקסטפיט יש להוציא.
אופציה טיפה מרווחת יותר היא ברייטקס מרתון שקיבל דירוג כמעט זהה לנקסטפיט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)