מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות לגבי רכישת עגלהאבי06/09/2017
היי קובי.
לאחר המלצתך על הרטן/ממבה פלוס הלכתי לראות את העגלות להלן התרשומתי.
1.ההרטן vip(כי זה מה שהיה בחנות) פשוט פגז לעומת הממבה פלוס/אוקרו/ארמדילו
היתרון שלה הגדול הוא ה 5 מצבים בטיולון והמרחב לתינוק/ת
אך החסרונות שלה הוא גודל גלגלים אחורי,קיפול העגלה רק לאחר הורדת טיולון והאמת קצת מסובך,והבד מרגיש כמו נילון(אפי' שהוא הכי טוב) ויש לציין שהיא תוצרת גרמניה.
2.הממבה פלוס מגושמת מדי בגלגלים,בשילדה,בסל שכיבה
ירדה מהפרק יתרונותיה בלומי זעזועים הכי טובים מבין ה 4.
3.אוקרו חוץ משילדה היא ממש כמו ארמדילו הווי אומר מגושמת מדיי.
4.ארמדילו קטנה וקומפקטית אך יש לציין שגם לתינוק/ת היא תיהיה כזאת.(האמת אהבנו אותה ממבט ראשון לפני שהתחלנו לחפש עגלות ,אומנם לא את הדגם החדש והתחזק עם הדגם xt2)
בכל ה 4 הבולמי זעזועים היו טובים.
וחוץ מהממבה פלוס 3 הגלגלים היו איכותיים.
יש לציין שאנו גרים במושב וחשוב בלומי זעזועים איכותיים.
מבחינתנו העדיפות לארמדילו בגלל הקומפקטיות לאחר השימוש בסל שכיבה(שממילא בקושי יהיה בו שימוש) ורב השימוש יהיה בטיולון.
אודה להמלצתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/09/2017שלום אבי,
ראשתי אני מציין שאני היבואן של הרטן אם זה לא ברור.
נכון הוי.איי.פי טיפה מגושמת להורה אבל היא בנויה להורה שגר במושב ועוד יותר בנויה לנוחות התינוק! לגבי הבדים האמבטיה מגיעה עם מזרן קוקוס שזה המזרן הכי בריאותי שיש ואם תשים לב בטיולון הבד שעליו יושב התינוק שונה מהבד החיצוני שעל הגגון לדוגמא. גם איי.בי.סי וגם הרטן מייצרים את העגלות עם מסנני UV ובדים ללא כימקלים (ללא מעכבי בערה) בניגוד לרוב היצרנים בעיקר הבריטים. נכון היא לא הכי נוחה להורה אבל ההורה יכול להסתגל בסופו של יום בניגוד לתינוק.
אין כאן יותר מדי חוכמות הארמדילו סופר נוחה להורה וזה על חשבון נוחות התינוק כי היא צרה וחשוב לציין שתינוק בחורף רחב משמעותית בגלל הלבוש העבה. ומצד שני ההרטן שסופר נוחה לתינוק וזה על חשבון נוחות ההורה.
אני משוחד אבל אני תמיד בעד נוחות התינוק. אם מרגיש לכם שאתם חייבים את הנוחות של הפליפ אז לכו עליה. קשה לתת כאן המלצה כי אני רואה שעשיתם בדק מעמיק ואתם מודעים כמעט לכל הפרטים. אין מוצר מושלם ולכן צריך שהמוצר יהיה כמה שיותר מושלם עבורכם. בישראל הארמדילו פליפ מושלמת עבור ההורים ולעומת זאת בגרמניה הסיכוי לראות ארמדילו פליפ ברחוב שואף כמעט ל-0 כי שם העדיפות (וגם התקנים מחייבים זאת) היא נטו נוחות ובטיחות התינוק ולאחר מכן יכולת הניוד.
אי אפשר להשוות את הגלגלים של הרטן לדגמי מאמאס אנד פאפאס שכן מדובר בצמיג (כמו אויר רק ללא) לעומת גלגל פלסטיק משולב גומי/סיליקון. אלו איכויות שונות לחלוטין. גם את הקפיצים די קשה להשוות ויש לשים לב שבהרטן הם ניתנים לשינוי הקשחה הוא רכים יותר. גם הטיולון בארמדילו שאמנם מתאים מלידה אבל אין לו שכיבה שטוחה ולכן לדעתי הוא יהיה פחות נח לשימוש לפני גיל חצי שנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אבי06/09/2017בראשית אודה על תשובתך.
אשמח לדעת איזה דגם עדיף vip או הרייסר gt?
והיכן ניתן לראות את שניהם באזור קרית גת / רחובות.
ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר10/09/2017שלום אבי,
תלוי בצרכים. הGT פותחה כעגלת שטח ולכן מתאימה להורים שחיים לדוגמא במושב ובאזור שהמדרכות לא סדירות שם, מצד שני היא נוחה כעגלה עירונית אבל הVIP נוחה בהרבה אבל הVIP תשרוד בדרך משובשת אך לא תעשה זאת בקלילות כמו הGT. לדעתי עבור רוב ההורים בישראל הVIP מתאימה יותר.
היא נמכרת ברשת בייבי לאב ולכן ניתן לראות בסניפהם בביל"ו, שדרות או ב"ש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

