ייעוץ לגבי רכישת עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ייעוץ לגבי רכישת עגלה
    מאי
    11/09/2017

היי קובי,
    אני נהנית מאוד לקרוא את העצות שלך ורוצה גם לבקש ייעוץ :)

אני עתידה ללדת בדצמבר (חורף) ומתלבטת מאוד לגבי עגלה.
    הבעיה העיקרית היא שאני גרה בבניין ישן עם מעלית קטנה שהוסיפו (רוחב 51 ס"מ) ויש עוד כ-10 מדרגות עד שמגיעים אליה.
    בנוסף אהיה בלי רכב כך שלא יהיה לי איפה לאכסן את העגלה חוץ מבבית.
    כך שנדרשת עגלה שיהיה לי קל ונוח לשאת בעודי מחזיקה את התינוק (בידיים או במנשא).
    עד כה מתלבטת בין 3 אופציות:
    1. עגלת יויו - נראתה לי מתאימה מאוד לצרכים בשל המשקל הנמוך והקיפול הנוח אך האם האמבטיה שלה מומלצת? (נראית קטנה מאוד ולא סגורה לימי החורף...).
    2. עגלת הבוגבו - נראית מתאימה היא אך מעט מעל התקציב
    שלנו.
    3. טאי טאי של ביבה

אשמח לשמוע את דעתך ולקבל המלצות נוספות
    תודה!
    מאי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ לגבי רכישת עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    11/09/2017

שלום מאי,

1. אני אישית לא אוהב את היויו לניו בורן. האמבטיה היא יותר אילתור ולא סגורה כמו אמבטיה רגילה, כמו כן היא צרה ובחורף לא נראה לי שיהיה ניתן למשוך איתה עד גיל חצי שנה והבעיה המרכזית היא שהטיולון מתאים רק מגיל חצי שנה לדעתי. כמו כן הטיולון חד כיווני ואני פחות ממליץ על עגלות כאלו.

2. בי מושלמת לדרישות ושווה לשקול להתאמץ עבורה.

3. טאי טאי יחסית טובה אבל אני פחות ממליץ כי הטיולון חד כיווני.

ממליץ לבדוק את סייבקס מיוס שדי דומות לבי ביתרונות וטיפה זולה ממנה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

מאי
    12/09/2017

ראיתי שאתה ממליץ הרבה על הארמדילו פליפ, אבל הבנתי שבשנה שעברה הייתה איתה תקלה שגרמה למושב לקרוס.
    היא נראית לי גם מתאימה לצרכים שלי,
    השאלה אם בטיחותי לרכוש אותה?
    ראיתי שבאתר מסוים מוכרים אותה במחיר נמוך יותר בטענה שזאת העגלה "הבעייתית" שעברה תיקון של התקלה- האם להרגיש בנוח לרכוש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/09/2017

שלום מאי,

כל העגלות שמכרות בישראל עברו את החלפת החלק שגרם לתקלה, חשוב לציין שמתוך אלפי עגלות התקלה קרתה רק בעגלה אחת בישראל (3 באנגליה) אבל היצרן בחר לתקן את כל העגלות ולא לקחת סיכון. אי לכך לא מדובר בעגלה "בעייתית"! כמו כן צניחת המחיר באה בעקבות הגעת הארמדילו פליפ 2 מה שאומר שחנויות שתקועות עם מלאים חייבות למכור והדרך הכי מהירה למכור היא להוריד מחיר. אין מה לחשוש ומי שמרוויח הוא הצרכן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו