ציקו אורבן או רייס-מוב

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ציקו אורבן או רייס-מוב
    לירי
    17/09/2017

היי
    רציתי בבקשה המלצה לגבי העגלות ציקו אורבן ורייס של חברת מוב ההולנדית.
    איזו מומלצת יותר ? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציקו אורבן או רייס-מוב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    18/09/2017

שלום לירי,

על האורבן אני פחות ממליץ, אני פחות אוהב שילוב של טיולון ואמבטיה באותו מוצר וגם התפעול והקיפול מאוד מסורבלים.

לגבי רייס האם הכוונה לאורביני רייס?

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

לירי
    19/09/2017

Reis של מוב. זו עגלה הולנדית... לא ממש מוכרת מסתבר
    מה לגבי הגרקו evo xt?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/09/2017

שלום לירי,

עכשיו הבנתי לאיזה מוצר התכוונת, לעיתים עדיף לכתוב באנגלית שכן בעיברית זה מבלבל.
    קודם כל מדובר בחברה אמריקאית ולא הולנדית! בייבי מוב זו חברה ששייכת לבייבי טרנד האמריקאית. מדובר בעגלה סינית די פשוטה כשלדעתי הבדים שלה לא מותאמים לישראל, היא כבדה ומסורבלת ואין לה יבואן מסודר בארץ, כל העגלות שנמכרות בישראל נקנו כסטוק ישן ולכן הייתי די חושש מלרכוש מוצר כזה בשל האחריות העתידית.

לגבי איבו XT, נוחה מאוד לניוד, טיולון טיפה צר והעגלה כבדה. סה"כ למי שמחפש יכולת ניוד ומוכן להתפשר על משקל וגודל קיפול מדובר בעגלה טובה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו