מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מזרן טוב למיטת תינוקמישהי18/09/2017
שלום,
הבן שלי בן 3 חודשים ואנו מחפשים מזרן טוב , בטיחותי ואיכותי שישמש לטווך ארוך.
אשמח לשמוע דעתך על מזרן טופ לטקס של עמינח.
הבנתי שהוא עשוי מבד נושם וגם המזרן עצמו נושם שיש חשוב.
בנוסף יש הרבה מוכרים שאמרו לי שכל המזרנים שיש להם תו תקן בסופו של דבר אותן דבר ועמינח פשוט יקרים בגלל השם. האם זה נכון?
ודבר אחרון מה דעתך על מזרן סליפ לי ויסקו של חברת ליטף? האם הוא טוב יותר או פחות מהמזרן הנ"ל של עמינח?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר18/09/2017שלום,
מזרן עם לטקס או ויסקו או לא מזרן נושם!
מזרן נושם הוא מזרן שאם תשימי מתחתיו מכישר אדים האדים יצאו מתוך המזרן. זה שיש כיסוי רשת למזרן לא הופך אותו לנושם.
לרוב המזרנים די זהים בעיקר הדו צדדיים ולכן אין הרבה הבדל בין עמינח למזרן מקביל.
ממליץ לבדוק את מזרן בייבי טק מולטיפלואו או עמינח קינג קויל אימג'ן 360 שהם מזרנים נושמים.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מישהי24/09/2017תודה קובי.
אני מבולבלת. ראיתי בכמה וכמה מזרנים כולל אלו שרשמתי בשאלה שמדובר במזרן נושם כחלק מהתכונות של המזרן. ממש רשום על האריזה. אז בעצם עובדים על כולנו? מה הרעיון שהכיסוי רק נושם? האם בזמן אמת חלילה זה יספק?
ובכל זאת, אשמח לדעת מה דעתך על מזרן הופ לטקס מבחינת איכות ושימוש לטווח ארוך וכמובן בטיחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר24/09/2017שלום,
אכן מבלבל הצהרות היצרן וכן זה מתייחס רק לכיסוי העוטף ולא לליבה הפנימית. בואי נגיד אם הייתי מצמיד לבנאדם מזרן כזה בכח לאף הוא היה נחנק לעומת מזרן עם ליבה פנימית נושמת (ספגטי) שבו יש מעבר אוויר חופשי. בזמן אמת ההגנה מפני חנק במזרנים שציינת היא בזכות משטח קשיח שלא מאפשר לראש התינוק לשקוע במזרן ובגיל שנה שאין סכנת חנק הופכים לצד של הספוג או הלטקס. אני פחות בעד מזרנים כאלו, אמנם הם יעילים בהגנה מפני חנק אך לדעתי הם קשיחים מדי ולרוב גורמים לתסמונת ראש שטוח מכיוון שתינוק ששוכב על משטח קשיח על הגב החלק האחורי של הראש לא מתפתח באופן תקין, אין בזה סכנה בריאותית רק אסטתית.
כמו כן הספוגים מכילים מעכבי בערה שמשרד הבריאות הזהיר לגביהם בעבר ואילו הטענות הן שהחומר המוזרק הוא בכמות קטנה שלא מזיקה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)