עגלת cybex, האם מומלץ?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת cybex, האם מומלץ?
    אלנה
    19/09/2017

שלום, לקראת ילד ראשון ולאחרונה התחלנו לבדוק עגלות. הייתי בחנות והראו לי את ה cybex , המוכר לא אמר לי שם דגם ספיציפי. אהבתי מאוד את צורת הקיפול שלה נראה מאוד נוח, גם אהבתי את גודל האמבטיה ושהטיולון דו כיווני וכל המראה שלה נראה לי קטן וקומפקטי לעומת עגלות אחרות. מחיר של כל הטיולון אמבטיה סל קל ומתאם 4500. אני רק דואגת הגלל שהגלגלים נראים קטנים שהיא לא יציבה או שלא תחזיק מעמד לילדים הבאים. רציתי לדעת אם שווה את המחיר והאם בטווח המחיר הזה יש משהו מומלץ יותר. סליחה על האורך ☺

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת cybex, האם מומלץ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    20/09/2017

שלום לאנה,

לא מדובר בעגלה של סייבקס! מדובר בעגלה של GB, חברת ענק סינית שרכשה את סייבקס אך העגלה הספציפית לא קשורה לסייבקס.
    אני פחות ממליץ מכיוון שאין בולמי זעזועים טובים לעגלה זו והגלגלים קטנים, כמו כן ידית האחיזה לא מתכווננת וכל הגורמים האלו יגרמו ליכולת ניוד לא נוחה בעיקר בעליה וירידה ממדרכות.
    במחירה לדעתי סייבקס מיוס מוצלחת יותר ואם טיפה מטפסים אז בוגבו בי 5 טובה עוד יותר אבל בכולן תהיה התפשרות על נוחות התינוק מכיוון שמדובר בעגלות יחסית צרות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו