מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בחירת עגלה-מה לבחור?מתלבטת22/09/2017
היי...אמנם יש עוד זמן ואני רק בתחילת ההריון אך כבר התחלתי להציץ ולבדוק לגבי עגלות.
הדרישות הן עגלה יציבה, שניתן ללכת איתה הרבה ברגל (אינני ניידת) בכל סוגי השטחים, גלגלים איכותיים שלא מתפנצ'רים ושניתן לרדת ולעלות בקלות בשיפועים וכאשר יש צורך לעלות מהכביש למדרכה למשל שהגלגלים לא יתקעו (אני גרה במקום בו יש הרבה עליות כאלו). שתהיה מרווחת יחסית שלתינוק\ת יהיה נוח בה. טיולון לשני כיווני הנסיעה. קיפול נוח וקומפקטי יחסית. שלא תהיה מאסיבית מדי אך עדיין יציבה ובטוחה.
עד כה בדקתי ואהבתי לפי סדר עולה ליורד:
1. סילבר קרוס סרף 2
2. סייבקס פריאם
3. פג פרגו פופ אפ
4. אינגליזנה טרילוג'י
הסילבר קרוס יורדת מהפרק כי היא יקרה מדי עבורנו, מה שמותיר אותנו עם שלוש האופציות הבאות.
אשמח לעצה מבין עגלות הנ"ל איזה תתאים לי ביותר לפי הצרכים שציינתי ואם ישנן עוד עגלות שכדאי לבדוק אשמח לדעת אילו.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה עוד עגלה שאהבתי
מתלבטת23/09/2017סלסלה 4 של ABC דיזיין...
כפי שאתה רואה הנטייה לעגלות יחסית רחבות ונוחות לתינוק, זה חשוב לנו יותר מקיפול קטן, אבל עדיין שיהיה קיפול נוח ולא מסורבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר23/09/2017שלום,
לאחר קריאת ההודעה הראשונה הנטייה הייתה להוסיף את הסלסה שמחירה סביר, היא גבוהה ונוחה לניוד ומאוד מרווחת ונוחה לתינוק אבל בדיוק רשמת אותה כאופציה. כמו כן מה התקציב? הפריאם והפופ אפ די במחיר של הסרף (תלוי בגרסאות, מבצעים, סל קל וכו').
הטרילוג'י הכי נוחה להורה מבין כולן אבל יש פשרה בנוחות הניוד ובלימת הזעזועים.
בנוסף, מה החודש המשוער? בדיוק עכשיו הוצגו דגמי 2018 ואולי שווה לחכות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי קובי, התאריך המשוער סוף אפריל
מתלבטת24/09/2017יש עוד מלא זמן ואני לא ממהרת לקנות עכשיו, גם סקרנית לראות אילו דגמים יהיו ב2018... בודקת כבר מעכשיו כי אני אוהבת להכיר ולראות מה קיים בשוק.
טרילוג'י גם יורדת מהפרק כי מאוד חשוב לי נסיעה חלקה.
כרגע נוטה לסלסה כי באמת היא עונה על כל הדרישות למעט שכיבה מלאה בטיולון שזה אין לה.הפריאם נשכבת לשכיבה כמעט מלאה לדעתי, אבל יקרה יותר...
מבין 3 אופציות: סלסה, פריאם או פופ אפ מה היית ממליץ?
המון תודה ושנה טובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני התרשמתי שסילבר קרוס סרף 2 יקרה יותר
מתלבטת24/09/2017מהשאר אבל יתכן ולא בדקתי טוב, אז אם נוסיף גם אותה,
איזו מבין כל מה שציינתי הבחירה המומלצת לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר24/09/2017שלום,
דווקא דגמי 2018 יהיו יותר בכיוון של נוחות הורה על חשבון נוחות תינוק כי לשם השוק מושך. מה שכן תגיע סלסה עם קיפול קל יותר אך הטיולון לא שונה (כנראה בינואר 2018). בנוסף יש לאיי.בי.סי דיזיין דגם שנקרא ממבה פלוס ובו יש שכיבה כמו בסלסה ובלחיצת כפתור המושב משתטח ולכן נהנים משני העולומות וזו העגלה היחידה בעולם שיודעת לתת מענה כזה.
הפריאם אכן יקרה וכבדה מהסלסה וגם אין לה בולמי זעזועים טובים ולכן בדרך משובשת נוחות הנסיעה תרד. לדעתי הממבה פלוס שטיפה זולה ממנה עדיפה.
הפג גם סובלת מקפיצים לא איכותיים ודומה לפריאם בחיסרון זה ובנוסף מאוד קשה לעלות ולרדת איתה מדרכות כאשר יש משקל של תינוק בתוכה, היא קלה מהפריאם והכי קומפקטית ונוחה לקיפול מהשלוש, היא לא מרופדת טוב לדעתי לא באמבטיה ולא בטיולון וזה מצריך רכישת מזרנים נוספים.
הסרף לדעתי בעיקר מעוצבת אך מסורבלת מאוד וגם פחות נוחה לניוד בשל גלגל קידמי קטן מבין ה- 4 אני הכי פחות ממליץ עליה.
אפשר גם לבדוק את הרטן וי.איי.פי שלדעתי היא השלמות בנוגע לנוחות התינוק ונוחות ניוד אבל היא עולה כמו הפריאם פחות או יותר.
מוזמנת לעקוב אחרי הבלוג שלי בייבי בוס 101, אני מתחיל לעדכן על בסיס יומי על מוצרי 2018 אך יש לקחת בחשבון שאין צפי הגעה נכון להיום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה קובי. איפה ניתן להתרשם מעגלת ההרטן?
מתלבטת26/09/2017אני גרה בצפון... בדקתי אותה ברשת ובאמת נראית לי אחלה עגלה, אמנם מעבר לתקציב שלנו אבל הייתי בודקת אותה. במיוחד שאנו מתכננים עוד ילד לאחר מכן.
אשמח גם לקישור לבלוג שלך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר26/09/2017שלום,
היא נמכרת ברשת בייבי לאב ויש להם סניף אחד בצפון בעפולה, שאר הסניפים בעיקר במרכז.
אי אפשר לשים כאן קישורים אז פשוט לרשום בגוגל: בייבי בוס 101
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! :)
מתלבטת27/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ראיתי אחת בשילב עודפים בחוצות המפרץ
מממ28/09/2017ב3000 שח, לא יודעת איך העגלה הגיעה לשם... אבל המקום היחיד שמצאתי באיזור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר28/09/2017שלום,
יש לשילב סטוק של עגלות שהם מכרו כשהייתה להם את רשת בייבי קלאב עד לפני שנה. מרגע שהחליטו לסגור את הרשת כל העגלות הועברו לשילב עודפים ונמכרים בכמעט חצי מחיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי, איזו עגלה ראית בחוצות המפרץ?
מתלבטת30/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שקובי כתב לך, ההארטן...
מממ30/09/2017בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה אוקיי, תודה רבה! בהחלט אבדוק זאת!
מתלבטת30/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)