מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון להורים גבוהים במיוחדאני22/09/2017
היי קובי, שנה טובה!
הילד בן שנה וחצי. מחפשים טיולון, אין תקציב.
אבא שני מטר... רוב בטיולונים נמוכים... אני חייבת שהוא יגיע לידיות.
כמובן שנשמח למצבי ישיבה עד שכיבה. וכמובן שיהיה קל.
כרגע אנחנו עם הבי 3, אבל מעוניינים לשמור עליה לילד הבא.
הקטן שוקל כבר 11.5 קילו והוא די שובבה אז בא לנו לשמור על הבי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ההבדל
אני23/09/2017ראיתי מקלארן xt ו xlr - הבנתי שההבדל היחידי הוא כיסוי רגליים. האם זה נכון?
סייבקס קליסטו - אני מבינה שהידית מתכווננת אבל לא רשום לאיזה גובה?
ספיריט שהידיות די גבוהות. יצא לי להסתובב איתה כמה פעמים. סהכ בסדר, חוץ מהעובדה שהגלגלים מרגישים מעט פלסטיקים.
וכמובן צ׳קו לייט שאני מכירה והיא טובה, אני רק חוששות שהידיות מעט נמוכות. ואני רואה שיש לה כמה דגמים - מה ההבדלים?
פה פרגו מיני או si - לא זוכרת איזה מהן יש ידיות מתכווננות.
ואחרון... אין לו בעיה לקנות גם טיולון של עגלה משולבת, אני רק לא יודעת איזה.
תודנ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפופ של סילבר קרוס
אני23/09/2017אשמח לשמוע כמובן.
מהנתונים שאני רואה הידית גבוהה (107 סמ). החברה מוכרת. עד למשקל 25 קג אז נראה לי שהיא חזקה.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר23/09/2017שלום,
לדעתי המקלארן יתאימו מאוד לדרישות שלכם. ההבדלים בין XT ל XLR הם: הXLR רחבה יותר, מגיעה עם מזרן פנימי וכיסוי רגליים, גלגלים גדולים יותר ולכן גם כבדה יותר. לדעתי אפשר להסתפק בXT גם בגלל המשקל והגלגלים מעולים ואין צורך שיהיו גדולים יותר, לגבי מזרן יותר מומלץ לדעתי להוסיף מזרן קומפי קוש שעשוי 100% כותנה ותומך מאשר מזרן פוליאסטר.
ספיריט, בסיסית וסה"כ זו התמורה למחיר הזול, גלגלים פשוטים, ריפוד דק, נוחות ניוד סבירה וקפיצים די פשוטים.
לייט וואי מעולה ואכן הידיות קבועות ולכן אני חושב שפחות תתאים.
בפג רק בSI הידית מתכווננת וסה"כ מדובר בטיולון טוב אבל לדעתי המקלארן טוב יותר.
מיותר לרכוש טיולון של עגלה משובלת כי יש לכם את הבי וכל דבר אחר יביא לתוצאה פחות יעילה כשמדובר בטיולון לילד גדול.
הסילבר קרוס דומה למקלארן ברעיון אבל גם כאן אני חושב שהXT מוצלח יותר, כמו כן לגבי משקל התקן בישראל בודק רק עד 15 ק"ג ולכן הצהרות היצרן פחות רלוונטיות לישראל.
סייבקס קליסטו כבר לא מיוצרת ולכן איני ממליץ לרכוש מוצר כזה, הידית לא מתכווננת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אני24/09/2017תודה על התשובה המפורטת!!!
עוד דבר - מה לגבי איזיווקר XL?
אני מבינה שיש אותו בשילב אבל אין אפשרות לראות בחנות, רק להזמין. הידיות שלו לפי האתר ממש גבוהות, מגיעות עד 112 סמ. היא כעת בחצי מחיר מהמקלארן. המוכר בחנות אמר שהטיולון ממש לא מומלץ - אבל זה היה אחרי שהוא בכלל לא ידע על מה אני מדברת וראה שזה רק דרך האתר שלהם, ונתן לי תחושה שהוא מאוד ישמח שאני פשוט אקנה מה שיש בחנות כדי שירוויח באותו רגע, וגם לא נתן לי יותר מידי מידע על שאר הטיולונים שהיו שם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ואי ניטרו
אני24/09/2017מה דעתך על הטיולון? הידית יחסית גבוהה... 108
וידוע לך האם יש בארץ ניטרו XL?
או מי היבואן? אולי אוכל להשיג דרכו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי האינגליזה טריפ?
אני24/09/2017ראיתי אותה אתמול. נראתה לי מסיבית אבל קלה יחסית. בגדול אני לא מתלהבת מהחברה הזו. אבל אולי בטיולון היא עושה עבודה טובה? ואני רואה באתר שלהם שהידית 109 סמ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר24/09/2017שלום,
לגבי איזי ווקר הן די דומות למקלארן ועכשיו בשילב בחצי מחיר ולכן עדיף לרכוש מהם ולא ממוכר שיכול להזמין, שילב אמנם מוכרים לחלק מהחנויות אך רק לחלק קטן.
זו אופציה טובה ובהחלט שווה לשקול בשל המחיר כי החברה טובה.
לגבי ניטרו היבואן הוא במבינו קינג, לדעתי טיולון מאוד פשוט ולכן בהשוואה למה שרשמנו עד עתה אני פחות ממליץ אך הוא זול ולכן אם רוצים אופציה כזו זו האופציה.
לגבי טריפ, גם טיולון טוב אך הגגון יחסית קטן, נוחות הניוד בינונית ומומלץ לרכוש כיסוי לידיות הספוג.
אני ממליץ כדי לא להסבך, ככל שתוסיפו עוד רק תלכי לאיבוד ולכן עדיף להתמקד ב-3 פייבוריטים, לגשת לחנות שניתן לבדוק פיזית, להושיב את התינוק (אפילו עם לבוש עבה כדי לראות איך היא תתאים בגיל מתקדם), לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, לאחר מכן לתפעל לבד, לקפל לבד ולהרים ואז לראות מה הכי נח לכם ולתינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזי ווקר
אני25/09/2017אנחנו מדברים על המיני xl?
הבנתי מהמוכר שהריפוד סינטטי על גבול הניילוני.
מה אתה אומר על זה? מה ידוע לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר25/09/2017שלום,
כל הריפודים של הטיולונים (ורוב העגלות) הם סינטטיים 100% פוליאסטר. בטיולונים זה ברוב המוחלט של המקרים מה שאומר שהם על גבול הניילון. ממליץ לא להתייחס לבעל אינטרס. בנוסף המלצתי ואמליץ שוב, מזרן לעגלה/טיולון קומפי קוש עשוי 100% כותנה מצד אחד לקיץ ו100% קטיפה מצידו השני לחורף והפנים הוא ספוג זכיר אורטופדי, תומך ומפנק. ברגע ששמנו מזרן כזה סוג הבד של העגלה כבר לא רלוונטי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)