מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עזרה לגבי עגלה קיימת או רכישה חדשהרונית23/09/2017
היייי קובי יקר ותודה על העזרה
קיבלנו עגלת abc דיזיין דגם ממבה בת.בערך 4 שנים
לקחנו את.העגלה לתיקון ושיפור ואמרו לנו שהעריסה לא מקורית
בכל אופן שאלתי היא בהנחה ונוחות התינוק היא הדבר החשוב ביותר
האם לרכוש עריסה חדשה לעגלה או שעדיף לרכוש עגלה חדשה
היריסה הנוכית משופעת ונראת לא נוחה לתינוקת
במידה והמלצתך היא עגלה חדשה על מה תמליץ ? שוב נוחות התינוק חשובה ואם אפשר קיפול ביד אחת יהיה טוב
תקציב משהו כמו 3000 שח אבל אשמח לשמוע על עגלות יקרות יותר בכדי להחליט כמו שצריך
דבר אחרון סל קל נרצה לרכוש חדש מה תמליץ עם עדיפות שיתחבר לעגלה גם סל קל קיבלנו של חברת ברייטקס אבל עושה רושם שהוא כבר קטן וצפוף לקטנה שלנו
בעתיד נרכוש כיסא בטיחות.אבל עד אז נשמח להמלצה לסלקל איכותי נוח ובטיחותי
חשוב לציין שזו תינוקת ראשונה ובעזרת השם בעתיד נשמח לעוד אז נשמח שהסלקל והעגלה ישמדו אותנו גם בהמשך
המון המון תודה
ושנה נפלאה
ויום נפלא רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר23/09/2017שלום רונית,
לגבי האמבטיה קשה לי לענות, את יכולה לשלוח לי תמונה לדף הפייסבוק של בייבי בוס ואוכל לענות לך אם היא מקורית או לא.
קשה לי להאמין שימכרו או ישלבו בין חלקים של חברות שונות אבל בישראל הכל יכול להיות.
באותה הזדמנות יש מבצע על הסלסה (דגם משופר של הממבה) שתעלה לך פחות מ- 3000 ש"ח ועוד כולל סל קל, אוכל לרשום לך בפייסבוק.
בנוסף לסלסה אני ממליץ על סולה 2 שנכנסת לתקציב.
לגבי סל קל, הייתי ממליץ על סייבקס, דגם הQ קיבל את הדירוג הטוב ביותר אבל הוא יקר והיות וזה לתקופה קצרה שווה לשקול ללכת על דגם הבייסיק הזול משמעותית שגם קיבל דירוג טוב או מקסי קוזי מיקו שנמכר בשילב כולל בסיס במחיר סביר מאוד וגם דורג בדירוג טוב. אלו סל קלים שמתחברים על מרבית העגלות הקיימות בשוק וסביר גם לעגלות עתידיות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת.
רונית24/09/2017דבר ראשון המון תודה על התשובה המהירה והעיניינית
לגבי הממבה אשלח לך לפרטים אבל אני לא זוכרת אם קראתי פה או לא אבל הממבה מגיעה בטיולון לשכיסה מלאה ? כי גם זה חשוב לי אם כבר קונים עגלה חדשה שהיא תענה על כל הדרישות
דבר נוסף אקרא על הדגמים שרשמת אבל רציתי לדעת מה לגבי עגלות של פג פרגו ראינו עגלה שמגיעות עם סל קל של סייבקס האם זה הסל קל שהתכוונת אליו ? במידה וכן גם אם לכמה חודשים חשוב לי שיהיה בטיחותי ויוכל לשרת אותנו בהמשך גם אם לכמה חודשים
ומרוב כל העגלות וההיצע המטורף ונוסיף על כך שקראתי בלי סוף על כל דגם אפשרי של עגלה האם דגמים של חברת בוגבו ופג פרוגו שהם יקרים משמעותית באמת שווים את ההשקעה? אני מניחה שעבור הנוחות שלי כן אבל מה לגבי נוחות התינוק?
אם כן אודה לך אם תוכל להמליץ לי על עגלות שלהן כי במידה ומדובר בעוד תוספת כספית אולי כבר שווה לרכוש משהו פעם אחת טוב שילווה להמשך על אחת כמה וכמה אם הדגמים המשולבים של פג פרוגו מגיעים עם הסל קל שציינת.(שניסינו לשים אל התינוקת בו ונראה שהיא הרגישה בו נוח) כדי שאוכל לבחון אתהנושא כמו שצריך לפני שאני ניגשת לקנות
המון המון צודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בנושא הסל קל
רונית24/09/2017דבר נוסך חשוב ששכחתי לציין לגבי הסל קל הוא שחשוב לי גם להוסיף בסיס ברכב לסלקל לא יודעת אם ישנה את התשובה אבל כמה,שיותר פרטים :)
שוב המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר24/09/2017שלום רונית,
לגבי סל קל לכל דגם ניתן להוסיף בסיס אך העלות לא זולה.
לגבי הדגמים שוחננו טלפונית אבל לגבי הפג בהשוואה לסלסה, היא אומנם מציעה נוחות קיפול טובה יותר ומושב שכמעט נשכב למצב יש (יש שיפוע) אבל היא פחות נוחה לניוד ופחות נוחה לעליית מדרכות כשיש תינוק בתוכה, היא לא מרופדת טוב ולכן צריך לרכוש עבורה מזרן לאמבטיה ומזרן לטיולון ויש לקחת דברים אלו בחשבון כשתבדקו את העגלות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)