מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מחפשים את העגלה הראשונה שלנועובד24/09/2017
שלום. אני גר במקום עם דרכי עפר וגם נוסע הרבה באוטו. עוד חודש יוולד לנו הילד הראשון בעז"ה. לפי דעתי העגלה שתשרת אותי הכי טוב תהיה ניתנת לקיפול ביד אחת, קלה ובלת גלגלים גדולים לנסיעה טובה בשטח. חשבתי על בייביג'טגר אבל הטיולון לא מסתובב. אין לי מגבלת תקציב כרגע. תודה רבה על העזרה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר24/09/2017שלום עובד,
רוב העגלות שבוניות לשטח לא בנויות להורה עירוני ולכן אינן מתקפלות ביד אחד.
ממליץ על עגלות הרטן שהן מיוצרות בגרמניה ולכן הן סוס עבודה בעיקר לדרכי עפר בזכות צמיגים וקפיצים ייחודיים. הקיפול ב-2 ידיים אך אפשר גם ביד אחת אם מתרגלים, בכל אופן כל עגלה שמתקפלת ביד אחת כדי לעלות לרכב נזדקק לשתי ידיים.
בוגבו באפלו גם יכולה להתאים אך לדעתי פחות מוצלחת מההרטן וגם יקרה יותר.
בתקציב יותר נמוך אפשר לבדוק את הסלסה של איי.בי.סי דיזיין.
ישנן עגלות 3 גלגלים (שלדעתי כבר לא משווקות בארץ) אבל לדעתי הן פחות מומלצות כי הן פחות יציבות והטיולון חד כיווני.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה. אני ממשיך לנסות לדייק את זה
עובד24/09/2017הסלסה נראת אחלה עגלה אבל לדעתי אני קודם כל אצטרך עגלה בעלת גלגלים גדולים בשביל השטח ולא רק בולמי זעזועים טובים. הרטן נראה באמת טוב אבל כנראה שלא אקנה את זה. נראה מפונפן מידי בשבילינו. אנחנו מחפשים משהו שלא מנקר עיניים. חוץ מזה הם מוכרים אותו רק במקום מסויים וקשה להבין את האתר שלהם. מפתיע. ממשיכים לחפש את האחת. יש לך עוד רעיון?
תודה רבה בכל מקרה. דעותיך נראות לי מהמקצועיות שניתן לקרוא בעברית. ישר כח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר25/09/2017שלום עובד,
לגבי סלסה היא בנויה לשטח עד גבול מסויים בזכות גלגלים אחוריים גדולים, גלגלים קדמיים גדולים מהממוצע אך לא גדולים מספיק לשטח קשה, בנוסף יש לה קפיצים איכותיים. אי לכך אני חושב שלרוב ההורים בארץ גם כאלו שצריכים הליכות בשטח קשה היא תתאים. ליצרן יש עגלות שבנויות לשטח קשה אך הן לא נמכרות בארץ מסיבות מובנות.
אם לא ברור אני גם היבואן של הרטן שזה ההארד קור לשטח והן רחוקות מלהראות מפונפן לדעתי (בתור יבואן שבעד מראה יפה הייתי שמח אם הם היו עושים צעד לכיוון הזה אבל לך תדבר עם גרמנים על עיצוב). לדעתי אלו העגלות היחידות בישראל שבנויות לשטח קשה מאוד, בעיקר דגם הסקיי.
לחלק גדול מהיצרנים יש עגלות שבנויות לשטח והן נמכרות בעיקר באירופה (גרמניה, המדינות הסובבות, מדינות סקנדיביה ורוסיה), יש יצרנים רבים שכלל לא נמכרים בארץ כמו טטוניה, אמאל ג'ונגה ועוד, בעיקר כי אין מי שיקנה.
לכן לדעתי הרטן או בוגבו באפלו הן האופציות הטובות ביותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו אחרון. בייבי ג'וגר סיטי פרימייר
עובד26/09/2017חשבנו הרבה על בייבי ג'וגר אבל פסלנו בגלל שהטיולון לא מסתובב והקיפול היה נראה גדול. עכשיו ראיתי שי להם דגם "סיטי פרימייר" שבו הטיולון מסתובב. מתאים לשטח, אחריות לכל החיים וקיפול נח (אבל עדיין גדול). יש עדיין פזילה לכיוון אינגליזינה קוואד שמשלבת אותם מאפיינים והבנתי שהסלקל לא טוב. אתה מכיר את סיטי פרימייר הזו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר27/09/2017שלום עובד,
הפרימייר דומה ברעיון לסלסה, עירונית עם יכולות שטח מוגבלות עד גבול מסויים, הקפיצים שלה אפילו פחות טובים לשטח. מצד שני בגלל שהיא לא הארדקור לשטח היא נוחה יותר בקיפול מההרטן לדוגמא. כמו הסלסה הטיולונים לא שוכבים למצב שטוח ולכן חשוב שתהיה אמבטיה מרווחת ובפרמייר היא גדולה אך לא ממש גדולה כמו הסלסה ולכן לדעתי יש חיסרון קל במושב.
הקוואד לדעתי פרט לסל קל מוצלחת יותר, עדיין לא מושלמת לשטח אבל טובה מאוד כי הקפיצים מעולים ואיכות ההרכבה טובה יותר כי היא מורכבת באירופה. הטיולון מגיע לשכיבה מלאה ולכן לדעתי הטיולון טוב יותר מהפרמייר.
אני בכל אופן לא בעד לחבר סל קל על העגלה כי הדבר אינו בריא לתינוק ואף עלול להזיק ולכן לדעתי האישית הסל קל אינו חיסרון ופשוט רוכשים סל קל מעולה שלא מתחבר לעגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
עובד30/09/2017לאחר בדיקה של כל העגלות שאמרת קנינו בסוף ג'וי כרום. עגלה שנראתה שעונה לצרכינו. כל שאר ההמלצות שלך היו מעולות גם כן ועל כך רציתי להודות לך
שנה טובה
עובד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר01/10/2017שלום עובד,
היא עגלה טובה ביחס למחיר לדעתי לא כלכך מתאימה לדרך קשה למרות שנראית כך אבל לדעתי היא לא.
פרט לכך היא עונה לרוב הצרכים של הצרכן הממוצע במחיר מאוד אטרקטיבי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)