"שיפוץ" של עגלה וטיולון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• "שיפוץ" של עגלה וטיולון
    מממ
    24/09/2017

שלום רב שוב,
    תמיד עוזר לי מאוד, עם סבלנותך לכל אחד, גם אם אנחנו חוזרים על השאלות לפעמים. אז תודה.
    יש לנו פג בוק +. קנינו בהמלצתך. ומאוד מאוד מרוצה. אפילו כשהיינו בחופשה, נסענו עם טיולון כדי לא להרוס אותה, וכשחזרתי אליה, הבנתי כמה בחרתי נכון בשבילי. הילדה יושבת בנוח, איכות הנסיעה מצויין.
    אבל מרוב עליות וירידות מהבגאג ובגלל שהיא בבגאג עם עוד דברים, לצערי השלדה נשרטה לא מעט...
    אתה מכיר מקום שמתקן בעיות סטטיות שכאלה במחיר הגיוני? גם הגגון טיפה נקרע (לא חודעת איך) והייתי שמחה שתראה חדשה בחזרה...
    בנוסף, יש לי טיולון סייבקס אוניקס מלפני 6 שנים שקניתי לגדולה... שמתי לב שההרגשה בנסיעה היא לא כמו שהייתה... לא יודעת אם זה שכבר התרגלתי לפג, או שהזמן עשה את שלו... יש דבר כזה? האם יש חי מה לעשות גם במקרה של הטיולון לפר את איכות הנסיעה?
    תודה רבה מראש!
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    "שיפוץ" של עגלה וטיולון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    24/09/2017

שלום,

לגבי הפג אפשר לפנות ליבואן פופיק ואולי רק לרכוש שלדה, קשה לי להאמין שאפשר לתקן שריטות. לחלופין יש את חברת הגלגל שמחדשת עגלות וראיתי מה שהם עושים לעגלות שנראו רע מאוד ולאחר הטיפול נראו כאילו נקנו עכשיו. גם לגבי האוניקס שווה לפנות אליהם לחידוש העגלה, היא פחות נוחה לניוד מהפג בגלל 2 הידיות ולכן ההרגשה של חוסר הנוחות באה גם בגלל הפג אבל גם בגלל חול שמצטבר בגלגלים לאורך השנים (בכלל, כמו אוטו מומלץ פעם בשנה לעשות "טיפול" לעגלה), שווה לבדוק מול חברת הגלגל חידוש הטיולון לפחות ואולי גם את הפג.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו