סייבקס אגיס או ג'ואי כרום

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סייבקס אגיס או ג'ואי כרום
    אווה פאר
    29/09/2017

קובי שלום
    מתלבטים בין כמה עגלותעגלת סייבקס אגיס , geoby דגם ללה או ג'ואי כרום. אנו עירוניים, עם מעלית בבית, ורכב מרווח. מחפשים עגלה שהקיפול יהיה נח יחסית ואמבטיה נחה לתינוק. טווח מחירים של 2500 שח בערך. האם הטיולונים דו כיווניים ? אם יש לך המלצה לעגלה אחרת בסדר גודל זה של מחירים. בנוסף, שאלה לגבי סל קל אשמח להמלצות. האם הבסיס לסל קל לרכב הוא תוספת לבטיחות או לנוחות בהכנסת והוצאת התינוק.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סייבקס אגיס או ג'ואי כרום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    01/10/2017

שלום אווה,

אגיס היא חד כיוונית ולכן אני פחות ממליץ. בין ללה לכרום אני חושב שהכרום עדיפה בעיקר בגלל הטיולון שבעל שכיבה ישרה וגם הקיפול יותר נח וטיפה יותר קומפקטי.
    בסדר גודל של מחיר הייתי ממליץ לבדוק גם את מאמאס אנד פאפאס סולה 2 וגם את איי.בי.סי דיזייין סלסה משנתון 2016.

לגבי סל קל השאלה אם קריטי לכם לחברו על העגלה?
    אם לא אז צ'יקו קייפיט 30 הוא הסל קל הטוב ביותר לדעתי.
    לגבי בסיס לרוב הוא לא מוסיף לבטיחות וישנם מקרים שעדיף גם ללא אבל היתרון העצום שהוא מונע טעויות אנוש בהתקנה ולכן כן הייתי ממליץ ללכת על דגם עם בסיס.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוסיפה עגלה נוספת

אווה פאר
    01/10/2017

קובי שלום
    תודה רבה רבה על המענה...
    מוסיפה עגלה נוספת שנמכרת בשילב
    איזי ווקר מוזי
    מה דעתך עליה?
    ( עירוניים , בניין עם מעלית ורכב מרווח)
    רב תודות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/10/2017

שלום אווה,

פחות ממליץ עליה, האמבטיה יחסית קטנה וקצת מרקדת, התפעול לא מהנוחים שיש, הניוד סביר אבל עליה וירידה ממדרכות דורשים טיפה מאמץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו