המלצה לעגלה ראשונה,גרים בארה"ב

מנהל הפורום

 קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום
 
  • המלצה לעגלה ראשונה,גרים בארה"ב
    מעיין
    01/10/2017

    שלום קובי,
    אנחנו גרים כרגע בארה"ב ואנחנו מחפשים עגלה לקראת ללידה ראשונה . יש לנו כמה התלבטויות: 1. בין העגלות uppababy vista 2017 לבין בוגבו קמליון איזו עגלה אתה יותר ממליץ, ומה ההבדל ביניהם מלבד המחיר? 2. גם אנחנו באופן כללי מתלבטים אם ללכת על עגלה יותר קלה כמו לדוגמה, סייבקס מויס, האם עגלה שהיא פחות כבדה משפיעה על הנוחות של התינוק, בלימת זעזועים, ומשך הזמן שהעגלה תחזיק מעמד? איזה סוג עגלה את יותר ממליץ( קלה או קצת יותר מסיבית)?
    אנחנו מוכנים להשקיע בעגלה, אבל קצת הלכנו לאיבוד. חשוב לנו לקנות עגלה משולבת של אמבטיה וטיולון, לא כבדה מידי, שקיפול יהיה נוח אם יש לך דגמים להמליץ לנו שיש אותם גם בארה"ב?
    תודה,
    מעיין

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תשובה

    קובי סופר
    01/10/2017

    שלום מעיין,

    לגבי ויסטה או קמיליון אני ממליץ על הויסטה. היא גבוהה יותר, סל החפצים גדול יותר, נוחה יותר לקיפול ומתקפלת יחד עם הטיולון. נוחות הניוד די זהה אבל הקפיצים בויסטה טובים יותר. אם יהיו אחים בהפרש של שנה בערך לויסטה ניתן לחבר מושב נוסף ולהפוך אותה לעגלת אחים אך לדעתי זה גימיק שמאוד לא נח לאח הבוגר. לגבי מיוס אכן בעגלות קלות ישנן לא מעט התפשריות והן בעיקר על חשבון נוחות התינוק, נוחות הניוד ולגבי החוזק זה די תלוי באופי השימוש.

    לגבי המלצות תלוי מה אופי השימוש שלכם? האם ההליכות הן עירוניות או בדרך משובשת? תקציב? גודל תא מטען וכו'.

    בברכה,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו