התלבטות לגבי עגלה משולבת

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה משולבת
    טל
    01/10/2017

שלום,
    הגענו לשלב בחירת העגלה. בגלל בעיות גב שלי אני מחפשת עגלה שתהיה גבוהה *יחסית (גם הטיולון, נגיד בייביגוגר לא מתאימה בהקשר הזה)+קלה מבחינת משקל+ נוחה לקיפול+יציבה+עדיפות גבוהה לטיולון לשני הכיוונים.

עד עכשיו ראינו את הבייביגוגר שירדה מהפרק בגלל גובה הטיולון והעובדה שלא מסתובב, את סטוקי ומוצי שירדו מהפרק בגלל המשקל שלהן את האינגלזינה קוואד שירדה מהפרק גם בגלל משקל. בנוסף ראינו את האויסטר שנראה שמתקפלת טוב אבל הטיולון לא מסתובב ואת האינגלזינה טרילוגי שלגמרי נמצאת כרגע בראש הרשימה.

(קיבלתי על הטרילוגי חוות דעת טובות אבל מראש חששתי מהגלגלים הקטנים ועכשיו גם קראתי כאן על עניין בלימת הזעזועים)

האם יש עגלה נוספת שתעמוד בקריטריונים שלי שלא הזכרתי את שמה?
    האם אויסטר זירו יציבה יותר? (אם כן- אולי שווה לוותר על סיבוב הטיולון למען יציבות)

תודה רבה!!
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי עגלה משולבת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    01/10/2017

שלום טל,

די קשה למצוא מוצר שיענה לכל הדרישות כי עגלה גבוהה בדרך כלל כבדה ובעיקר אם יש לה טיולון דו כיווני. הטרילוג'י הכי קרובה לענות לתנאי המשקל והגובה סביר אבל אכן לדעתי היא פחות נוחה לניוד אבל אם ההליכות הן עירוניות בסך הכל היא תעשה את העבודה.
    אני פחות ממליץ על הזירו כי הטיולון חד כיווני. כמו כן עגלות קלות הן פחות יציבות מעגלות כבדות אבל היות והכל עובר מכוני תקנים כל העגלות יציבות כל עוד לא מעמיסים משקלים שלא צריך להוסיף.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך...

טל
    01/10/2017

תודה רבה!
    אני מניחה שתיק עגלה סטנדרטי במשקל סטנדרטי עומד בקריטריונים של דברים שהעגלה יכולה לשאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/10/2017

שלום טל,

בתכלס לא! היצרנים ממליצים כלל לא לחבר תיק עגלה.
    ושוב ככל שהעגלה יותר קלה כך העמידות שלה פחותה ובעיקר כאשר שמים תיק. משקל התינוק + המשקל בסל (אם יש) אמורים לאזן אך זה לא תמיד קורה כי ההורים נוטים לחבר תיק, ווי תליה ועליהם שקיות עמוסות בקניות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו