מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- קינג קויל אימג׳ן ומעכב בערהעינת03/10/2017
שלום קובי
אני לפני רכישת מזרן וזה נושא שאני מאוד חרדתית לגביו.
המחיר לא משנה לי, אני פשוט מנסה להבין מה המזרן הכי טוב לתינוקת.
קיבלתי את הרושם שהכי בטיחותי זה הקינג קויל דגם אימג׳ן.
רשום שם ״חסין אש״ האם זה אומר שיש בו את במעכבי בערה שחלק מהאנשים אומרים שזה מסרטן?
האם לדעתך זה הדגם הכי בטיחותי שיש או שהיית ממליץ על מהו אחר ?
המון תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר03/10/2017שלום עינת,
מניסיוני במזרנים עם סיבים ללא ספוג לא אמורים להיות מעכבי בערה. אם יש או אין אני ממליץ לברר מול שירות לקוחות שילב המפיצה או מול עמינח היצרן. כמו כן אולי גם מכון התקנים שבדק יכול לתת תשובה.
מחקרים הוכיחו שמדובר בחומר לא בריא ואפילו משרד הבריאות פירסם על כך בעבר, מצד שני היצרנים ומכון התקנים טענו שהכמות שנמצאת במזרנים היא מזערית ולא מסכנת.
חשוב לציין שכל מזרן נושא תו תקן חייב ליהות חסין אש!
אני ממליץ על 2 מזרנים שהאימג'ן הוא אחד מהם והשני הוא מולטיפלואו של בייבי טק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ...
עינת04/10/2017לא הבנתי איך המולטיפלו והאימג׳ן עומדים בתקן אם הם ללא מעכבי בערה?
האם יש הבדל בתקן בין חסין אש למעכב בערה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר06/10/2017שלום עינת,
מכון התקנים דורש שהמוצר לא יהיה דליק ולא משנה הדרך.
ספוג הוא חומר דליק ולכן מזריקים לתוכו מעכבי בערה.
החומר שיש במולטיפלואו או באימג'ן הוא לא ספוג ומעכב בערה באופן טבעי ללא צורך בהזרקת החומר ולכן עומד בתקן ללא צורך במעכבים.
לפי מה שאני יודע (אף פעם מסרתי מזרן למכון התקנים אבל הוסבר לי כך על ידי אחד היצרנים) לצורך הבדיקה מכניסים סוג של ברזל רותך (משהו כמו סיכה גדולה) לתוך המזרן, מזרן עם מעכב או מזרן כמו האימג'ן ומולטיפלואו לא ידלקו אבל מזרן ספוג יתלקח כמו דלק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומזרן נושם לעריסה ?
עינת06/10/2017אוקיי אז אני מסיקה מתשובתך שאלה 2 המזרנים המומלצים שהם גם ללא מעכבי בערה וגם עומדים בתקן. תקן אותי אם אני טועה
ומה לגבי מזרן נושם לעריסה? למה רוב המזרנים לעריסה לא נושמים? שכן זו תקופה קריטית
תוכל להמליץ לי על מזרן נושם לעריסה? הכי טוב לא משנה המחיר
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר07/10/2017שלום ענית,
לא קיים מזרן נושם לעריסה פרט לנומו או מולטיפלואו שאת מזמינה בייצור מיוחד מהיצרן בייבי טק.
למה לא קיים?
1. יקר עבור שלושה חודשים
2. המטרה במזרן נושם היא צימצום סכנת חנק כאשר תינוק שוכב על הבטן. כל עוד נקפיד להשכיב על הגב אין ממה לחשוש מבחינת החנק בשכיבה על הבטן כי התינוקות לא יודעים/יכולים להתהפך לבד. מגיל 3/4 חודשים חלק גדול מהם כבר מסוגלים ולכן יש חשיבות למזרן נושם או לפחות קשיח.
במזרן כה דק בעריסה גם אם בטעות התינוק על הבטן העובי הדק לא מאפשר שקיעה של הראש.
למיטה אכן ההמלצות שלי הן מולטיפלואו או אימג'ן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
עינת08/10/2017אני מודה לך מאוד עשית לי קצת סדר בראש...:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)