Gb maris vs cyber mios

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• Gb maris vs cyber mios
    אלנה
    06/10/2017

היי,
    מתלבטים בין שתי עגלות, ה cybex miosאו ה gb maris בשתי העגלות אהבנו את קלות הקיפול , האופן בו מחברים ומנתקים את הטיולון/אמבטיה... במיוס אהבנו יותר את המשקל, מאוד קלה,מראה כללי, יחד עם זאת בהשוואה ל מאריס הרגשתי שהיא פחות יציבה ותהיה פחות עמידה לאורך זמן. פחות אהבתי שמעמד הרגליים עשוי מרשת ואני דואגת שייקרע לאחר זמן קצר. המאריס של gb נראתה לי יציבה יותר אך גם הייתה כבדה יותר . רציתי לדעת אם החששות שלי לגבי המיוס מוצדקים ועל מה היית ממליץ מביניהן. תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Gb maris vs cyber mios

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    07/10/2017

שלום אלנה,

מה שציינת אלו החסרונות של המיוס אבל זו הדרך של היצרנים להשיג משקל קל וגודל קומפקטי בקיפול.
    המריס תהיה נוחה יותר לתינוק ופחות לכם ולכן אתם צריכים להחליט מה עדיף מבחינתכם.
    אני אישית פחות ממליץ על המאריס כי לדעתי היא פחות נוחה לניוד, קשה לעלות ולרדת מדרכות איתה ואין לה ידית מתכווננת.
    לדעתי בשני המקרים יש אלטרנטיבות מוצלחות יותר באותו טווח המחיר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלות..

אלנה
    08/10/2017

תודה רבה על התגובה המהירה ☺
    יכול להגיד לי מה האלטרנטיבות הטובות יותר לפי דעתך שאבדוק אותם? בגדול חשוב לי שהעגלה תהיה קומפקטית וקלה ועם טיולון דו כיווני. אני גרה בעיר וכנראה שרוב השימוש יהיה בעיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/10/2017

שלום אלנה,

לדעתי עגלה כמו הבוק של פג תתאים יותר לדרישות שלך.
    גובה ממוצע, קיפול נח ביד אחת וגודל סביר לכל תא מטען.
    נוחות הניוד פושרת אך לעיר היא די מספקת בעיקר אם רוכשים את הדגם עם שלדת S. כן מומלץ להוסיף לה מזרן לאמבטיה ומזרן לטיולון כי הריפוד שלה מאוד קשיח לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו