מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- Gb maris vs cyber miosאלנה06/10/2017
היי,
מתלבטים בין שתי עגלות, ה cybex miosאו ה gb maris בשתי העגלות אהבנו את קלות הקיפול , האופן בו מחברים ומנתקים את הטיולון/אמבטיה... במיוס אהבנו יותר את המשקל, מאוד קלה,מראה כללי, יחד עם זאת בהשוואה ל מאריס הרגשתי שהיא פחות יציבה ותהיה פחות עמידה לאורך זמן. פחות אהבתי שמעמד הרגליים עשוי מרשת ואני דואגת שייקרע לאחר זמן קצר. המאריס של gb נראתה לי יציבה יותר אך גם הייתה כבדה יותר . רציתי לדעת אם החששות שלי לגבי המיוס מוצדקים ועל מה היית ממליץ מביניהן. תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר07/10/2017שלום אלנה,
מה שציינת אלו החסרונות של המיוס אבל זו הדרך של היצרנים להשיג משקל קל וגודל קומפקטי בקיפול.
המריס תהיה נוחה יותר לתינוק ופחות לכם ולכן אתם צריכים להחליט מה עדיף מבחינתכם.
אני אישית פחות ממליץ על המאריס כי לדעתי היא פחות נוחה לניוד, קשה לעלות ולרדת מדרכות איתה ואין לה ידית מתכווננת.
לדעתי בשני המקרים יש אלטרנטיבות מוצלחות יותר באותו טווח המחיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלות..
אלנה08/10/2017תודה רבה על התגובה המהירה ☺
יכול להגיד לי מה האלטרנטיבות הטובות יותר לפי דעתך שאבדוק אותם? בגדול חשוב לי שהעגלה תהיה קומפקטית וקלה ועם טיולון דו כיווני. אני גרה בעיר וכנראה שרוב השימוש יהיה בעיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר08/10/2017שלום אלנה,
לדעתי עגלה כמו הבוק של פג תתאים יותר לדרישות שלך.
גובה ממוצע, קיפול נח ביד אחת וגודל סביר לכל תא מטען.
נוחות הניוד פושרת אך לעיר היא די מספקת בעיקר אם רוכשים את הדגם עם שלדת S. כן מומלץ להוסיף לה מזרן לאמבטיה ומזרן לטיולון כי הריפוד שלה מאוד קשיח לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)