מתלבטת בין מס עגלות לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטת בין מס עגלות לילד ראשון
    חייה
    07/10/2017

שלום קובי..
    אני מתלבטת בין מספר עגלות וקצת הלכתי לאיבוד.. אני מחפשת עגלה שתיהיה נוחה ומהירה בקיפול שלה גובה ממוצע (הבוגבו בי 5 נראת לי מאוד נמוכה) אני גרה במושב אבל אין לי תנאים של דרכים משובשות. שלא תיהיה כבדה כך שאצליח לקפל אותה ביחד עם הטיולון ולהכניס לרכב העגלות שחשבתי עליהם
    מוצי איגו
    סיבקס פריאם
    ארמדילו פיליפ xt2
    אני אשמח לדעת מה ההבדל בינהם מבחימת קיפול ומקום ברכב וכמובן קיבול ביחד עם הסלסקל.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון להודעה הקודמת

חייה
    07/10/2017

התכוונתי לקיפול השלדה ביחד עם הטיולון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/10/2017

שלום חיה,

לדעתי המוצי והפריאם פחות תואמות את הדרישות בעיקר בגלל המשקל כי מדובר בעגלות כבדות. הארמדילו דומה לבי ביתרונות ובחסרונות ולכן מדובר בעגלה נמוכה.

הייתי ממליץ לבדוק את הפג פרגו בוק עם שדרוג לשלדת S שמשקלה הכולל יהיה כ- 11 ק"ג (2+ ק"ג פחות מהמוצי והפריאם). על הפג מתחבר רק סל קל פג שקיבל דירוג בטיחות גבוהה.
    אופציה נוספת היא סלסה של איי.בי.סי דיזיין ששוקלת 10 ק"ג וגם גבוהה ומרווחת. מבחינת קיפול היא והפג זהות ויכנסו לרוב תאי המטען בקלות.
    המוצי והפריאם יחסית גדולות יותר וגם מסורבלות יותר לקיפול ועדיף לקפלן עם פירוק מושב הטיולון טרם הקיפול (לא חובה אבל יותר נח ויחלק את המשקל).
    למעט הפג על כל העגלות המצויינות להעיל מתחברים סל קלים של סייבקס, מקסי קוזי, בי סייף או ג'ואי. 4 יצרנים שלכולם יש סל קלים ברמות הבטיחות הגבוהות ביותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי איגל מבית אונו

חייה
    14/10/2017

היי אשמח לשצוע את דעתך לגבי עגלת איגל מבית אונו בהשוואה לארמדילו פילפי xt2 ולגבי הסולה 2 תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/10/2017

שלום חיה,

לדעתי פחות טובה, הניוד פחות טוב, התפעול פחות נח ולדעתי איכות החומרים פחות גבוהה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו