התלבטות בין עגלות לתינוק גדול

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלות לתינוק גדול
    עירית
    08/10/2017

שלום,
    מעוניינת לברר על עגלת מוצי נקסו החדשה כתיליף לבייבי גוגר המאסיבית בה השתמשתי מגיל 0. תינוק יחסית גדול במשקל 12 קילו, גיל שנה וחצי.
    וכן עגלת גואי לא בקיאה בדגמים אך שתשמש כטיולון עכשיו ועגלת תינוק בהמשך. האם דו כיוונית? קיפול נוח? קל?
    יויו כטיולון ושימוש מאוחר יותר מגיל 0?
    תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    08/10/2017

שלום עירית,

היה נח לעזור אם הייתי יודע את דגם הבייבי ג'וגר שיש לך.
    הנקסו מקבילה לסיטי מיני של בייבי ג'וגר ושוקלת פחות או יותר כמוהה. הקיפול ביחס לטיולון גדול וגם המשקל נחשב "כבד" לטיולון. המושב חד כיווני. היתרון לעומת טיולון קל הוא שהיא מרווחת יותר שזה דבר שאת מעדיפה לתינוק גדול.

על יויו אני ממליץ כטיולון אך היא קטנה ויש להושיב את התינוק לפני שרוכשים לראות אם נח לו, אני פחות ממליץ עליה מלידה.
    הג'ואי הדו כיוונית היא כרום ששוקלת כ- 9.6 ק"ג ודי טובה לתינוק אך לדעתי פחות נוחה כטיולון.

אני ממליץ להתמקד בטיולון שיהיה נח לתינוק ופחות לחשוב על רכישה שתתאים לתינוק בן יומו בעתיד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו