עגלה לתינוק ראשון - התלבטות בין סייבקס מיוס למאמאס דגם ארמדילו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לתינוק ראשון - התלבטות בין סייבקס מיוס למאמאס דגם ארמדילו
    עינב
    09/10/2017

הי קובי!
    אחרי חיפושים לא פשוטים בעלי ואני מתלבטים בין 2 עגלות. סייבקס מיוס או המאמאס דגם ארמדילו. חשובה קלות הקיפול והפתיחה, משקל, יציבות ( חוששת כי המיוס נראת הרבה פחות יציבה בגלל הגלגלים הקטנים) ונוחות התינוק. התלהבנו מאוד מהמיוס- בעיקר בעלי, כי היא קטנה וקלילה, אבל נושא היציבות, רוחב הטיולון והמסגרת באזור הרגליים מטרידים אותי. אשמח לשמוע את דעתך על שתי העגלות ואיזה מהן עדיפה. בנוסף אם יש לך המלצה לעגלה אחרת שנראת לך יותר מתאימה אשמח לשמוע גם! המון המון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    09/10/2017

שלום עינב,

אני נוטה לארמדילו אבל בסופו של יום אני ממליץ לשים משקל של 9 ק"ג, לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, לנסות לתפעל לבד ולקפל לבד ואז לראות מה נכון לכם יותר.
    במיוס אני פחות אוהב שאין ידית טלסקופית זה שומר על היציבות אבל מקשה בעליה וירידה ממדרכות כאשר יש תינוק בעגלה. פחות אוהב שכל המושב עשוי רשת ובאזור הרגליים היא חשופה לחלוטין מה שעלול להוביל לבלאי מואץ. לדעתי גם הארמדילו נוחה יותר לקיפול בעיקר עם טיולון.
    בנוסף הייתי ממליץ גם לשקול את הבי 5

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו