סייבקס או סלסה עגלה לתינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סייבקס או סלסה עגלה לתינוק
    מיטל
    13/10/2017

היי .
    אנחנו מחפשים עגלה שתיהיה נוחה לתינוק הכי חשוב, וגם לא פחות חשוב זה נוחות הקיפול והמשקל מאחר ואנו גרים בקומה 2 ללא מעלית.
    גרים בעיר... האם סייבקס וסלסה יתאימו? אשמח לדעת מה היתרונות והחסרונות שלהן.
    התלבטנו גם לגבי בוגבו בי 5 בגלל המשקל הקל ונוחות הקיפול אבל היא מרגישה לי מצוצעצת נמוכה מדי וגם קטנה לתינוק.
    איזה עוד עגלה תוכל להתאים מעבר למה שציינתי
    וכן מתוך מה שהזכרתי אשמח לדעת מה ההמלצה שלך?
    תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/10/2017

שלום מיטל,

לגבי הסייבקס תלוי בדגם, קשה לי לענות כי יש להם המון דגמים.
    הסלסה מעולה מבחינת נוחות התינוק והניוד. הקיפול טיפה גדול ומסורבל ולכן לעלות איתה במדרגות במצב מקופל לא יהיה הדבר הכי נח אבל זה המחיר שצריך לשלם על נוחות התינוק.
    בבי לדוגמא יש פשרה די גדולה על נוחות התינוק ובתמורה מקבלים נוחות להורה ולכן צריך להחליט על מה ועד כמה מוכנים להתפשר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס פריאם

מיטל
    15/10/2017

תודה רבה על התשובה!
    אני התרשמתי מהסייבקס פריאם,
    האמת שהסלסה נראית לי מגושמת אף יותר מהסייבקס פריאם.
    מה דעתך? האם הפריאם מומלצת מבחינת נוחות התינוק? כמו כן האם יהיה אפשר להסתדר איתה בבית בלי מעלית..? בהתחשב שכמובן תיהיה התפשרות בנוחות שלנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/10/2017

שלום מיטל,

לדעתי מבחינת נוחות לתינוק הפריאם נוחה מאוד.
    יחד עם זאת אני חושב שהיא מסורבלת יותר מהסלסה, בעיקר בקיפול יחד עם הטיולון והיא כבדה משמעותית מהסלסה כ- 3 ק"ג הבדל. כמובן שיש גם פער מחיר.
    אני חושב שיהיה קשה להמודד עם עגלה כזו ללא מעלית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

מיטל
    17/10/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/10/2017

שלום מיטל,

לא ציינת באיזה דגם של סייבקס מדובר.
    אכן המחיר הגדול של משקל קל מגיע בחיסרון של נוחות התינוק בין אם ברוחב, באורך, בגב עם שרוכים, חוסר במעקה ועוד.
    מצד שני יש לקחת בחשבון שלקומה 2 יהיה צורך להרים פיזית את העגלה כי אסור לעלות ולרדת במדרגות עם עגלה ותינוק בתוכה. הסלסה מעולה לתינוק ומשקלה יחסית סביר אבל הקיפול יחסית גדול וזה אומר שיהיה בלתי אפשרי להחזיק תינוק ביד אחת ולעלות את העגלה ביד השנייה כפי שאפשרי בבי.
    לדעתי הפתרון צריך להיות השארת העגלה בתא המטען או בחדר עגלות (אם יש כזה) ועלייה עם מנשא במדרגות וכך לא צריך להתפשר על נוחות התינוק, כמו כן ברגע שיש שניים יהיה אפשרי בקלות לעלות עם העגלה גם לקומה 2.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו