עגלה נוחה לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה נוחה לילד ראשון
    שרי
    15/10/2017

הי קובי
    הלכתי קצת לאיבוד בים העגלות
    אני מחפשת עגלה לילד ראשון
    לא כבדה
    לא צרה/קטנה מדי שיהיה נוח לתינוק
    טיולון ל2 הכיוונים עם מצב שכיבה מלא
    בקיצור אפשר להבין שאני מחפשת את העגלה הכי נוחה לתינוק
    אבל גם חשוב מבחינת משקל וקיפול שתהיה נוחה להורים כי זה הולך לקרות הרבה

לגבי גודל הגלגלים.. על מה זה משפיע?
    למה יש עגלות עם גלגלים קטנים ממש ועגלות באותו גודל אבל גלגלים ענקיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה נוחה לילד ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/10/2017

שלום שרי,

גלגלים קטנים יחסכו במשקל וגודל קיפול. היצרנים הבינו שלהורה המודרני כבר אין טיולים מחוץ לסביבה עירונית והטיולים נעים בין טיול על מדרכה לטיול בקניון ולצורך זה גלגל קטן יכול להספיק.
    גלגל גדול יספק נוחות ניוד טובה יותר על מדרכה, בקניון כמעט ולא יורגש הבדל אבל מה שההורים מפספסים הוא שגלגל גדול סופג טוב יותר מכות מהדרך ולכן התינוק פחות מרגיש רעידות וסביר שישב נינוח יותר ורגוע יותר.
    כמו כן גלגל גדול מגביהה את העגלה ולכן נח יותר להורה להושיב תינוק וגם התינוק פחות יושב בגובה של אגזוזי רכב.

אלו ההבדלים ולפי אלו עשו את השיקולים שלכם. אני תמיד בעד גלגל גדול כי אני בעד נוחות לתינוק ונוחות ניוד ומוכן להתפשר על הנוחות שלי.

לדעתי פג בוק תתאים מאוד לדרישות, המשקל סביר, נוחות הניוד סבירה כי יש גלגל גדול, הקיפול נח, הגודל סביר, יש שכיבה כמעט מלאה עם טיולון מרווח ודו כיווני. המשקל די סביר 11 ק"ג עם שלדת S שאני ממליץ לשדרג אליה.

אפשר גם ללכת על ארמדילו פליפ או בי 5 ולקבל מוצר קל וקומפקטי בהרבה אבל כן תהיה פשרה בנוחות התינוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי סייבקס פריאם?

שרי
    15/10/2017

אני לא הכי מבינה אבל נראה שזה פחות או יותר אותו דבר?
    מה היתרונות/חסרונות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/10/2017

שלום שרי,

היא בעיקר כבדה יותר (משמעותית) ומסורבלת יותר לקיפול בעיקר עם טיולון. מצד שני מקבלים מושב ואמבטיה מרופדים טוב יותר וגם ארוכים יותר. לדעתי אין לה קפיצים אחוריים טובים (זה נכון גם לגבי הפג אבל בפג). לדעתי לדרישות שלך היא פחות מתאימה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראיתי היום את הפג.. שאלות נוספות ושאלה על כסא בטיחות

שרי
    22/10/2017

בהחלט עונה על הדרישות
    בחנות אמרו לי ששדרוג לשלדה S זה אומר רוחב 60..
    אין אופציה של 51S האם זה נכון?
    אם כן כמה מומלץ השדרוג? כי הרוחב משמעותי לי מאוד
    כמו כן הראו לי אמבטיה קשיחה ורכה שמתקפלת
    מה ההבדלים ביניהם? בגודל היה נראה אותו דבר
    (אני שואלת פה כי בחנות לא ממש היה נראה שמבינים משהו)

ושאלה נוספת
    מעונינם בכיסא בטיחות מגיל לידה עד הגיל הכי מאוחר שיש הכי טוב שאפשר מבחינת בטיחות איכות והכל
    על מה אתה ממליץ?
    (כמובן שעדיף לא משהו שיעלה כמו עגלה ;)
    1000-1500 נשמע לי סביר)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/10/2017

שלום שרי,

אני ממליץ על הS כמו כן קיימת גם S בשלדת 51 וצריך לברר מול היבואן אם היא משווקת בארץ והיכן. השלדה הבסיסית הרגילה וגם ה-51 פחות נוחה לניוד ויש לה ספוגים שיש להם בלאי גבוהה.

הכסא הכי מומלץ לדעתי הוא צ'יקו נקסטפיט שנכנס לתקציב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

שרי
    22/10/2017

אני מתחילה לחשוב פעמיים עד כמה כדאי לקחת עגלה כזו ולא עגלה יותר קלה
    גרים בקומה 3 וכל פעם להעלות ולהוריד את העגלה
    עד כמה הנוחות לתינוק משמעותית?
    עד כמה ההפרש במשקל משמעותי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/10/2017

שלום שרי,

ההפרשים במשקל יחסית משמעותיים וכך גם הנוחות לתינוק. ראיתי לא פעם ובעיקר בחורף תינוקות שיושבים בחוסר נוחות בעגלות בעיקר בגלל צפיפות ואחר כך הורים שמחפשים טיולון מרווח יותר (ואין כאלו אם הם לא מגיעים מראש בעגלה). מצד שני לעלות ברגל עגלה זה אכן משימה לא פשוטה עם עגלה כמו פג וצריך לשקול אופציה להשאיר את העגלה בחדר עגלות/מדרגות או ברכב (אם אפשר) ולעלות עם מנשא כל עוד את לבד, במקרה ויש עזרה המשקל כבר ממש לא משמעותי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה על המענה המפורט

שרי
    22/10/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו