איזו עגלה כדאי לקנות?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• איזו עגלה כדאי לקנות?
    עינבר
    15/10/2017

היי קובי,

אני ממש מבולבלת מרוב עגלות, אין לי שום היכרות עם העולם הזה...
    אשמח לעזרתך :)
    אני מחפשת עגלה שתהיה קלה, נוחה, מתקפלת קטן כמה שאפשר (אנחנו נוסעים הרבה). רוב הזמן אני לבד, אז שתהיה כמה שיותר נוחה לתפעול, אנחנו גרים בקיבוץ בפריפריה ולא בעיר, הרבה פעמים יש צורך לנסוע על האדמה, על הדשא וכו' וגם מגיעים לעיר לעיתים די תכופות.
    מבחינת מחיר סביבות 2500 ש"ח
    בנוסף יש לי אפשרות לרכוש בקיבוץ שלנו עגלת בוגבו פרוג יד 2 ב700 ש"ח או עגלת chicco urban ב800 ש"ח (שתיהן במצב טוב) ואולי לחסוך את העלות של עגלה חדשה, אך אני לא בטוחה שהן מתאימות לי. (הבוגבו נראה לי תופסת המון מקום בתא המטען וגם כבדה יחסית והUrban נחמדה אך לא מספיק התרשמתי ממנה,בעיקר אני מתייחסת לאמבטיה שנראית לי לא נוחה... אולי אני טועה...לא מספיק מבינה בזה)
    יש לי סלקל של Cybex ואני מאוד מרוצה ממנו
    חשוב לי שהעגלה שאני קונה תכיל טיולון ואמבטיה ושאפשר יהיה לחבר לה את הסלקל של Cybex.
    מה אתה אומר על העגלות של Cybex, האם יתאים לצרכים שלי? וגם לא הצלחתי להבין מהאתר שלהם מה ההבדלים בין העגלות שלהם. או מה המחירים...
    בקיצור, אשמח להמלצות על עגלות שיכולות להתאים וגם לדעתך על עגלות היד שנייה שהציעו לי ועל העגלות של Cybex.
    המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזו עגלה כדאי לקנות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    16/10/2017

שלום ענבר,

חשוב להתחיל בזה שעגלה קלה עם קיפול קטן מגיעה עם גלגלים קטנים שפחות מתאימים להליכות על חול, כורכר, חצץ וכו' ובעיקר מתאימות לעיר. אני ממליץ לחשוב שוב מה עדיף לכם נוחות בקיפול ובמשקל או נוחות בניוד עם התפשרות על הקיפול והמשקל? דעתי היא ש 99% מהזמן מטיילים עם העגלה ולא מקפלים ולכן אני אשית בעד נוחות ניוד ונוחות לתינוק. לאחר שתחליטו אוכל לכוון.
    צ'יקו אורבן אני פחות ממליץ יש לה אמבטיה משולבת עם טיולון שלדעתי זה אילתור גרוע וגם לא מתחבר אליה סל קל סייבקס.
    הפרוג עגלה מעולה אבל גם מאוד מאוד ישנה (הייצור הופסק לפני כמעט עשור). יש לה גלגלי אוויר שזה בעייתי והתפעול טיפה בעייתי אבל למי שצריך יכולת ניוד מדובר בעגלה מעולה.
    לגבי עגלות סייבקס יש מגוון דגמים ומגוון רחב של מחירים ובתקציב שציינת לדעתי יש עגלות טובות יותר משל סייבקס.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו עגלה כדאי לקנות?

עינבר
    17/10/2017

שכנעת אותי לגבי הניוד, מאחר ואנחנו לא בעיר רוב הזמן חשוב שיהיה לנו נוח להתנייד איתה וכמובן שחשוב שתהיה נוחה לתינוקת. יחד עם זאת לא הייתי רוצה שהיא תהיה ענקית כי היא צריכה להיכנס לתא המטען לנסיעות ולהשאיר עוד קצת מקום לדברים :) לגבי המשקל נראה לי שאפשר להתפשר כל עוד היא לא תהיה כבדה ממש. אז אילו עגלות כדאי לי לבדוק?
    המון המון תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/10/2017

שלום עינבר,

בתקציב שציינת לדעתי מאמאס אנד פאפאס סולה תעשה את העבודה, יכולת הניוד טובה, לא מושלמת אבל לדעתי מספיקה לצורך שלך והיא יחסית לא כבדה והקיפול שלה סביר.
    כמו כן יש את איי.בי.סי דיזיין סלסה 2016 שיכולת הניוד שלה טובה יותר אבל הקיפול גדול יותר והיא כבדה יותר. ממליץ להתנסות עם כל אחת בניוד עם משקל בתוכן, לנסות לקפל ולהרים אם אפשר ולבדוק ברכב ואז לקבל החלטה מה נכון לכם יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו עגלה כדאי לקנות?

עינבר
    17/10/2017

אתה באופן אישי מעדיף את הסלסה?
    מה ההבדל בין סלסה 2016 ל2017?
    מה דעתך לגבי בייבי ג'וגר? הרבה חברות המליצו עליה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/10/2017

שלום עינבר,

שתיהן די זהות למעט הבדל בגגון האמבטיה ותיק תואם ועוד כמה שינויים קוסמטיים. פשוט ה2016 תואמת את התקציב ו2017 חורגת ממנו ולכן המלצתי על 16.
    פחות ממליץ על הג'וגר ודי ברור למה המליצו, מדובר בעגלה הכי נוחה להורה, משקל קל, קיפול ביד אחת, גודל קומפקטי, אלו דרישות החלום של כל הורה אבל צריך לקחת בחשבון שהעגלה מיועד בראש ובראשונה לתינוק! לדעתי הג'וגר תהיה פחות נוחה לתינוק בעיקר בגלל הטיולון שהוא חד כיווני, שינוי המצבים בו עם שרוך שזהו מנגנון פחות יציב ונוטה לקבל בלאי מהיר יותר, מדרך הרגליים לא מתכוונן והבדים לא ממש מתאימים לאקלים בארץ. מי שמחפש את הנוחות של עצמו זו עגלה מעולה אך כפי שהבנת אני נוטה לחשוב על התינוקות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו עגלה כדאי לקנות?

עינבר
    22/10/2017

תודה על העצות! קניתי את הסלסה והיא ממש מעולה.
    וגם עלתה רק 2190 ש"ח (בקינג בייבי) הייתה שם אפילו אופציה לקנות דגם של 2017 ב2700 בערך, אבל רק בצבע נוטה ללבן אז העדפתי שלא...מה גם שההבדלים בין העגלות ממש לא משמעותיים...העגלה אותה עגלה רק הוסיפו לה תיק ועוד כמה תוספות. בכל מקרה המון תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/10/2017

שלום עינבר,

תודה שעדכנת. אכן לעיתים מיותר לשלם על תוספות שאינן חשובות. לדעתי התיקים שבאים עם העגלות די בסיסיים והרוב קונים גם ככה עוד תיק נח יותר שמתאים לגב. התיק בסלסה החדשה אמנם גדול אך לא לגב ובהפרש אפשר לרכוש תיק גב איכותי שמתחבר לעגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו